парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

За нас

" PulsPlus " е проект, посветен на хората, които искат да се грижат за здравето и здравето на своите близки.

Здравето не е просто медицински аспект. Това е начин на живот, мисли, искрени положителни емоции и вследствие на това хармония с околния свят.

Сигурни сме, че здравните проблеми притесняват хората, независимо от тяхната възраст, пол или професия. Ето защо статиите , слайдшоутата и видеоклиповете са разделени по възраст на всяка от секциите на портала.

Нашата цел е да ви помогнем да водите здравословен , изпълнен с живот живот . Ние се стремим да публикуваме максимално полезна и интересна информация за лечението , красотата , психологията , грижата и възпитанието на деца . В собственото си видео студио се създават уникални видеоклипове с коментари от експерти в областта на медицината и се създават анимирани медали за визуално представяне на структурата на човешкото тяло .

Проектът на визуалния 3D-атлас бе създаден съвместно с нашите американски партньори. Всички видеоклипове се публикуват на руски език.

Практически съвети, енциклопедични статии , аварийни инструкции се съставя от истински експерти в областта на медицината , психологията и социологията . Искаме и активно работим, за да гарантираме, че всеки от вас има възможност да се консултира с професионален лекар по интернет или с консултация със специалисти.

За бърза, но ефективна оценка на симптомите в най-близкия проект, уникална система за тестване, базирана на доказани медицински данни. Независимо от това, ние не поставяме тази услуга като инструмент за самодиагностика, като ви приканваме в случай на симптоми на някаква болест да посетите лекар .

За по-задълбочено запознаване с тази или онази здравна тема ние разработваме виртуални медицински центрове . Основната задача на центровете е да Ви информирам колкото е възможно по-пълно, да предложите начини за решаване на проблема, да помагате при търсенето на лекарства , клиники , медицински центрове . Здравните центрове ще бъдат полезни за специалисти в областта на медицината .

С търсенето нашата "База знания" ще помогне - пълен списък с аптеки , лекарства , поликлиники в Москва, Москва и Санкт Петербург.

В нашите планове разработването на тематична общност за здравословен начин на живот, където можете не само да четете и коментирате порталните материали, но и да инициирате създаването на нови групи и горещи теми за обсъждане.

Желаем здраве за вас и вашите близки!

Всички материали, публикувани на сайта www.sakuradesign.net (текст, илюстративно, видео) са оригинални, авторските права на които принадлежат на LLC "PulsPlus". Повторно отпечатване и копиране на материали е възможно само със съгласието на първия собственик и с позоваване на източника.