парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

Нашите партньори

logo_blausen.jpg Американски партньор на Blauzen Medical Communications Ltd., разработчик на уникален анимационен медиен атлас. Атласът включва 15 раздела, посветени на структурата и функционирането на различни системи и дава възможност да се видят процесите, причинени от определени състояния или заболявания, настъпващи в нашето тяло. Видеоклиповете ни бяха преведени на руски и звучаха. Данните на атласа са научно надеждни.
logo_keepsoft.gif — лечебно-диагностический медицинский центр, сочетающий самые современные технологии коррекции массы тела с уникальными методиками оказания высокотехнологичной медицинской помощи, гарантирующими высочайшее качество и эффективность диетотерапии и фармакотерапии. Клиниката "Хранене и здраве" е медицински и диагностичен медицински център, съчетаващ най- модерните технологии за корекция на телесна маса с уникални методи за предоставяне на високотехнологични медицински грижи, гарантиращи най-високо качество и ефективност на диетичната терапия и фармакотерапия.
Адрес: Москва, Novaya ploshchad, 8, сграда 2, e-mail: nhclinic@nhclinic.ru
За повече информация се обадете на тел .: +7 (495) 723-21-51
Официален сайт: www.nhclinic.ru
logo_keepsoft.gif Keepsoft.ru, разработчикът на софтуерния продукт "Наръчник lekartsvennyh средства." Директорията съдържа информация за почти 14 хиляди лекарства, включително синоними за имена. Лесно търсене на лекарства е необходимо за лечението на болестта, която сте посочили. Всички лекарства се разпределят по фармакологични групи.
logo стоматология.рф STOMATOLOGY.RF - първият в Русия образователен Интернет телевизионен канал, изцяло посветен на стоматологията. Ексклузивните програми и обратът на нови новини дават на пациентите професионални отговори на много въпроси: от практическите препоръки относно стоматологичната помощ до психологическите и правни аспекти на лечението. Как да изберем бяла усмивка и дали е възможно да се заразим със зъбен кариес, как да се отървем от страха от зъболекаря и да подготвим детето за посещение на специалист, защо се формира неправилна захапка и как да го оправим - програмите на телевизионния канал ще разкажат за това и много други неща. Сред експертите по проекта са авторитетни лекари, представители на научни среди и професионални асоциации, водещи експерти в сродни области. В денонощния режим каналът предоставя надеждна информация на всички, които се чувстват отговорни за здравето си.
Основана през 1923 г., TANITA Corporation е производител на здравни продукти с международна централа, разположена в Токио, Япония. Основната цел на дейността на компанията е изследване и представяне на технологиите на пазара, които помагат на хората да следи тяхното здраве, за специалисти в областта на медицината и за обикновените хора. Заемайки повече от 50% от пазара в Япония, името на Tanita сега е известно на всеки гражданин на страната, което позволява на компанията успешно да продължи развитието и присъствието си по целия свят. Въз основа на интензивни проучвания на връзката между излишната мазнина в човешкото тяло и редица заболявания, включително сърдечни заболявания, диабет, определени ракови заболявания, първият в света анализатор на телесното тегло е въведен въз основа на тежести, отваряйки съвсем нов клас продукти. Сега компанията продължава да усъвършенства продуктите си, които са популярни както в професионалния сегмент (медицина, фитнес), така и в сегмента стоки за домашна употреба.
Международният проект "Прогнозиране на здравето" бе създаден от Всеруската обществена организация "Бизнес Русия", заедно с изложбата "Pharmtech", с подкрепата на Държавната Дума и Министерството на промишлеността и търговията на Руската федерация. Този проект допринася за развитието на иновационни технологии в областта на фармацията и медицината, за да се подобри качеството и да се увеличи продължителността на живота на хората в Русия и света.
Сред основните си цели - стимулиране на производителите за създаване на иновативни технологии, повишаващи ефективността и безопасността на произвежданата продукция, както и разработване и интегриране на руската новаторска фармакология и биотехнологии на международния пазар.

Всички материали, публикувани на сайта www.sakuradesign.net (текст, илюстративно, видео) са оригинални, авторските права на които принадлежат на LLC "PulsPlus". Повторно отпечатване и копиране на материали е възможно само със съгласието на първия собственик и с позоваване на източника.