парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

Торакална (0-1)

статьи Кърмене (0-1) Статии

Синдром на трептене

Из-за физиологических особенностей особенно уязвима у младенцев голова.

Поради физиологичните характеристики, главата е особено уязвима при кърмачетата. Така че, травмите, получени от детето, защото възрастните грубо го разтърсват като наказание или при атака на гняв, могат да причинят непоправима вреда на здравето му и дори да убият.

6

Поставете под слънцето

Плюсы и минусы многодетной семьи. Развитие ребенка в многодетной семье, не обделен ли он вниманием.

Плюсове и минуси на голямо семейство. Развитието на дете в голямо семейство, той не е лишен от внимание.

3

Сълзи за измита коса

«Ни за что не буду мыть голову!» — через этот период проходят практически все дети. Главная задача родителей – не допустить, чтобы этот период затянулся.

"Няма да си мия главата за нищо!" - почти всички деца минават през този период. Основната задача на родителите е да не позволяват този период да се влачи.

1

Хранене за деца със запек

Питание при запорах у детей

С помощта на лаксативи и медикаменти проблемът с констипацията при бебета може да бъде решен само частично. И само правилното хранене може да отърве окончателно детето от запек. Какво трябва да бъде храната за запек в децата?


Мога ли да дам мед на бебета?

Можно ли давать мед грудничку?

Чували сме за полезните свойства на меда от детството. Естественият деликатес, медът има и невероятно полезно свойство, благодарение на което се използва широко в медицината. Но дали е толкова полезно за децата и как майките правят правилния избор, като съставят допълнително меню? Мога ли да дам мед на бебета?Всички статиистатьи Кърмене (0-1) Статии

Дали е възможно за едно цвекло дете?

можно ли свеклу ребенку

Дали е възможно за едно цвекло дете? От каква възраст? Под каква форма? Тези въпроси са най-традиционни за младите майки и татко.


Предимства на брашното, или за какво да печете дете?

Польза муки, или Из чего испечь ребенку?

Използването на брашно под формата на хлебни изделия за детска диета е голямо: това е един от източниците на въглехидрати, необходими за нормалното развитие на тялото.


Как да изберем висок стол за хранене?

Как выбрать детский стульчик для кормления, чтобы малышу было удобно и безопасно?

Как да изберем висок стол за хранене, така че бебето да е удобно и безопасно?


Бутилки за новородени и не само

Бутылочки для новорожденных и не только

Не последното място в "зестрата" на бебето се приема от бутилки. Само за новородени, за тримесечни бебета - за други и за едногодишен любовник на мляко, и направете третата.Всички статиивидео Торака (0-1) видео

Първи стъпки

первые шаги

Понякога родителите побързат да направят събития: те искат детето бързо да мине без помощ. Но си струва? Не е ли по-добре да се вярваш в разумна природа? В края на краищата времето, когато детето прави първата си стъпка, е програмирано ... на генетично ниво.


Как да се хранят близнаци?

как кормить двойню?

Едновременно или на свой ред? Това е въпросът за щастливата майка на близнаците, която отхвърля изкуственото хранене. Как да организираме храненето на две бебета компетентно? И каква е ползата от съпруга й? ..


Хайде, плуваме ли?

Давай, поплаваем?

Кой каза, че трябва да учите да плувате в 5-6 години? Гърдите също се справят с него перфектно. И все пак - това е много полезно за здравето на бебето ...

1

Как да научим трохи да различават цветовете

Как научить кроху различать цвета

Детето започва да различава цветовете постепенно, а не веднага след раждането. Как да му помогнете в това? И как да се предотвратят често срещаните грешки между родителите - ще научите, като разгледате този полезен парцел.Всички видеоклипове