парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

Гръдна (0-1)

статьи Кърмене (0-1) Статии

Обличане на дете със здравни преимущества

Одеваем ребенка с пользой для здоровья

За бебето ние не съжаляваме за нищо и най-вече за дрехи. Детето расте бързо, обувките служат само за един сезон, горната дреха малко повече. Ето защо, много родители смятат, че основното нещо е да бъдат ярки, модерни, оригинални и достъпни! Бебето продължава да расте бързо от нови неща! И все пак цената на този подход често може да бъде здравето на вашето дете.

2

Синдром на трептене

Из-за физиологических особенностей особенно уязвима у младенцев голова.

Поради физиологичните особености главата е особено уязвима при кърмачетата. Така че, травмите, получени от детето поради факта, че възрастните грубо го разтърсват като наказание или в пристъп на гняв, могат да причинят непоправима вреда на здравето му и дори да убият.

6

Поставете под слънцето

Плюсы и минусы многодетной семьи. Развитие ребенка в многодетной семье, не обделен ли он вниманием.

Плюсове и минуси на голямо семейство. Развитието на дете в голямо семейство, той не е лишен от внимание.

3

Сълзи за измита коса

«Ни за что не буду мыть голову!» — через этот период проходят практически все дети. Главная задача родителей – не допустить, чтобы этот период затянулся.

"Няма да изпия главата си за нищо!" - почти всички деца преминават през този период. Основната задача на родителите е да не позволяват този период да се влачи.

1

Хранене за деца със запек

Питание при запорах у детей

С помощта на лаксативи и медикаменти проблемът с констипацията при бебета може да бъде решен само частично. И само правилното хранене може да отърве окончателно детето от запек. Какво трябва да бъде храната за констипация при деца?Всички статиистатьи Кърмене (0-1) Статии

Дали е възможно за едно цвекло дете?

можно ли свеклу ребенку

Дали е възможно за едно цвекло дете? От каква възраст? Под каква форма? Тези въпроси са най-традиционни за младите майки и татко.


Предимства на брашното, или за какво да печете дете?

Польза муки, или Из чего испечь ребенку?

Използването на брашно под формата на хлебни изделия за хранене на детето е голямо: това е един от източниците на въглехидрати, необходими за нормалното развитие на организма.


Как да изберем висок стол за хранене?

Как выбрать детский стульчик для кормления, чтобы малышу было удобно и безопасно?

Как да изберем висок стол за хранене, така че бебето да е удобно и безопасно?


Бутилки за новородени и не само

Бутылочки для новорожденных и не только

Не последното място в "зестрата" на бебето се приема от бутилки. Само за новородени, за бебета на три месеца - за други, за едногодишен любовник на мляко и т.н.Всички статиивидео Торака (0-1) видео

Първи стъпки

первые шаги

Понякога родителите побързат да направят събития: те искат детето бързо да мине без помощ. Но си струва? Не е ли по-добре да се вярваш в разумна природа? В края на краищата времето, когато детето прави първата си стъпка, е програмирано ... на генетично ниво.


Как да се хранят близнаци?

как кормить двойню?

Едновременно или на свой ред? Това е въпросът за щастливата майка на близнаците, която отхвърля изкуственото хранене. Как да организираме храненето на две бебета компетентно? И каква е ползата от съпруга й? ..


Хайде, плуваме ли?

Давай, поплаваем?

Кой каза, че трябва да учите да плувате в 5-6 години? Гърдите също се справят с него перфектно. И все пак - това е много полезно за здравето на бебето ...

1

Как да научим трохи да различават цветовете

Как научить кроху различать цвета

Детето започва да различава цветовете постепенно, а не веднага след раждането. Как да му помогнете в това? И как да се предотвратят често срещаните грешки между родителите - ще научите, като разгледате този полезен парцел.Всички видеоклипове