парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

Дали е възможно за едно цвекло дете?

можно ли свеклу ребенку

Дали е възможно за едно цвекло дете? От каква възраст? Под каква форма? Тези въпроси са най-традиционни за младите майки и татко.

Разглеждан:

Предимства на брашното, или за какво да печете дете?

Польза муки, или Из чего испечь ребенку?

Използването на брашно под формата на хлебни изделия за детска диета е голямо: това е един от източниците на въглехидрати, необходими за нормалното развитие на тялото.

Разглеждан:

Как да изберем висок стол за хранене?

Как выбрать детский стульчик для кормления, чтобы малышу было удобно и безопасно?

Как да изберем висок стол за хранене, така че бебето да е удобно и безопасно?

Разглеждан:

Бутилки за новородени и не само

Бутылочки для новорожденных и не только

Не последното място в "зестрата" на бебето се приема от бутилки. Само за новородени, за тримесечни бебета - за други и за едногодишен любовник на мляко, и направете третата.

Разглеждан:

Да се ​​напои дете с вода: колко, колко, кога?

Поить ребенка водой: какой, сколько, когда?

Да напоявате детето с вода или други течности? Или да не пиеш изобщо, надявайки се на мляко? Този въпрос е валиден, ако трохите ви още не са навършили 1 година.

Разглеждан:

Сплескване при деца: лечение или превенция?

Плоскостопие у детей: лечение или профилактика?

Педиатрите алармират: една от най-честите заболявания днес е плоските крака при децата. Лечението не е толкова ефективно, колкото превенцията.

Разглеждан:

Не печелят деца

Недетские победы

Животът на бебето е поредица от еволюции и революции, задачата на възрастните е да помагат и подкрепят малките ни триумфи по техните трудни начини за спечелване.

Разглеждан:
1

Как се охлажда здравето?

Закаливание — это повышение устойчивости организма к воздействию естественных природных факторов в границах физиологического стресса.

Втвърдяването е увеличаване на устойчивостта на организма към въздействието на природни фактори в границите на физиологичния стрес. Той не само укрепва тялото, подобрява кръвообращението, нормализира метаболизма и подобрява тонуса на централната нервна система, втвърдяването наистина укрепва имунната система. Закаленото дете не се страхува от хипотермия, температурни падания, студен вятър - втвърдените деца рядко са много болни и практически не се хващат. Можете да загасите дете от раждането.

Разглеждан:
3

На родителите за антибиотиците!

Антибиотики — это химические вещества, способные блокировать развитие болезнетворных микроорганизмов или вызывать их гибель. Антибиотики эффективны только при бактериальных инфекционных заболеваниях.

Антибиотиците са химикали, които могат да блокират развитието на патогени или да причинят тяхната смърт. Антибиотиците са ефективни само за бактериални инфекции. Всяка година броят на устойчивите на антибиотици микроорганизми постоянно нараства. Недопустимо самоупотреба на антибиотици.

Разглеждан:
4

Видове витамини: правилна съвместимост

Виды витаминов: правильная совместимость

Витамини - какво е това? Защо са необходими? Колко правилно да използвате витамин-минерални комплекси, какво да запомните, така че ползата да е максимална?

Разглеждан:
3


1 - 10 от 14
Начало | 1 2 | Краят