парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

Тийнейджър (13-16 г.)

статьи Тийнейджър (13-16) Статии

Как да направим интернет полезен за децата?

Как сделать интернет полезным для детей?

Ние се оплакваме, че нашите деца живеят в Интернет, още от най-ранното детство. Как да направим интернет полезен за децата? И как да се справим с негативните, които буквално има на всяка крачка?


- В моята смърт ви моля да обвинявате ...

У каждого пятого подростка (независимо от финансового положения семьи и успехов в школе) возникают мысли о самоубийстве. При этом с годами суицид «молодеет» — счеты с жизнью пытаются свести дети 10-14 лет.

Всеки пети тийнейджър (независимо от финансовото положение на семейството и успеха в училище) има мисли за самоубийство. В същото време през годините, самоубийството "расте по-млад" - постига резултати с живота, опитвайки се да донесе деца на възраст 10-14 години. Междувременно, така че детето не иска да умре, не е необходимо толкова много ...

3

Поставете под слънцето

Плюсы и минусы многодетной семьи. Развитие ребенка в многодетной семье, не обделен ли он вниманием.

Плюсове и минуси на голямо семейство. Развитието на дете в голямо семейство, той не е лишен от внимание.

3

Декоративна козметика, или искам да бъда възрастен!

Маленькие девочки хотят быть похожими на маму, поэтому всеми способами желают получить заветные помады, коробочки с пудрой, баночки крема.

Малките момичета искат да бъдат като майка си, затова искат да получат скъпи червила, кутии с прах, буркани с крем по всякакъв начин. Подрастващи момичета - те искат да растат по-бързо, така че започват да използват грима рано. Психолозите казват, че това е нормално. Основното нещо - хобито на козметиката не трябва да навреди на младата кожа.

2

Тийнейджъри в търсене на приключения

Невозможно, да и не стоит подростка отговаривать от его «опасных» спортивных увлечений. Главное, убедить быть осторожным, внимательным и не совершать бессмысленных подвигов. Конечно, такое отношение к спорту и к жизни приходит не за час.

Това е невъзможно и не си струва да се разубеждава тинейджърът от "опасните" спортни хобита. Основното нещо е да убедите да бъдете внимателни, внимателни и да не правите безсмислени експлоатации. Разбира се, това отношение към спорта и живота не идва за един час. Да действаш интелигентно трябва да се учи от детството. И тогава остава само да се вярва на детето и да вярваме, че урокът, който научиха, е отличен.

7


Всички статиистатьи Тийнейджър (13-16) Статии

Счупване е рецепта за всички времена?

Крамбл — рецепт на все времена?

Какво може да задоволи вашето дете за десерт, ако не старите добри стари английски се рушат? Рецептата за подготовката е проста и историята на появата е била повече от век.


Какви книги да четете на учениците?

Какие книги читать детям-школьникам?

Какви книги трябва да чета за деца, които са по-млади? Ето един "въпрос за попълване". Докато самите деца не знаят как да четат, всичко е ясно: четем, започвайки с "poteshk" и завършвайки с руски народни приказки.


Пижама парти за момичета

пижамная вечеринка для девочек

Какво трябва да бъде пижама за момичета, така че всички да се забавляват и да си спомнят това "шоу" за дълго време?


Канапе на масата за детски празник

Канапе на стол

Ако сте настроени мозъка си за това, което би било толкова вкусно да се подготви дете за празника, обърнете внимание на канапе: таблицата е хубаво да ги постави, и не е трудно да готвя.Всички статиивидео Тийнейджър (13-16) видео

Как да преминем USE на английски

Как сдать ЕГЭ по английскому языку

Историята на изпита по английски език през 2016 г .: сложност, обучение, организация


Възстановяване на силите след училище

Восстанавливаем силы после школы

На твоя студент беше весело и весело, предложи му няколко упражнения за йога. Например "позата на героя" със сигурност няма да го остави безразлична!


Обичаме да си мием зъбите!

Любим чистить зубы!

Детските зъболекари са сигурни: за да се вдъхне на дете умението за правилно миене на зъби, е необходимо тази дейност да се радва на него!


Принципи на хипотерапията

Принципы ипотерапии

Оказва се, че карането на дете на кон не само може да го забавлява, но и да се справя с много заболявания. Това е само за това "просто пътуване" няма да бъде достатъчно ...Всички видеоклипове