парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

Дете 2 години (2-3)

статьи Дете 2 години (2-3) Статии

Обличане на дете със здравни преимущества

Одеваем ребенка с пользой для здоровья

За бебето ние не съжаляваме за нищо и най-вече за дрехи. Детето расте бързо, обувките служат само за един сезон, горната дреха малко повече. Ето защо, много родители смятат, че основното нещо е да бъдат ярки, модерни, оригинални и достъпни! Бебето продължава да расте бързо от нови неща! И все пак цената на този подход често може да бъде здравето на вашето дете.

2

Направете приятели с книгата

Ребенок не хочет читать. Ситуация в современной жизни более чем распространенная. Возможно, было упущено драгоценное время, когда можно было «подружить» ребенка с книжкой.

Детето не иска да чете. Положението в съвременния живот е повече от обичайно. Може би това е загуба на ценно време, когато можете да "правите приятели" с книга. Но как да разберем кога да започне да преподава детето на книгата? Как да направите това в този случай не вреди на здравето на детето, не превърнете четене в наказание?

1

Бели кули: Не е срамно да си специален

Очень многое зависит от того, как родители и окружающие будут вести себя в первые годы жизни «особенного» ребенка.

Много зависи от начина, по който родителите и сътрудниците се държат в първите години от живота на "специално" дете. Ако го вдъхновяват с думи, дали с дела, че е "бял гарван", че не е като всички останали и че е лошо, такова дете ще бъде трудно да се адаптира към живота.

2

Синдром на трептене

Из-за физиологических особенностей особенно уязвима у младенцев голова.

Поради физиологичните особености главата е особено уязвима при кърмачетата. Така че, травмите, получени от детето поради факта, че възрастните грубо го разтърсват като наказание или в пристъп на гняв, могат да причинят непоправима вреда на здравето му и дори да убият.

6

Поставете под слънцето

Плюсы и минусы многодетной семьи. Развитие ребенка в многодетной семье, не обделен ли он вниманием.

Плюсове и минуси на голямо семейство. Развитието на дете в голямо семейство, той не е лишен от внимание.

3


Всички статиистатьи Дете 2 години (2-3) Статии

Счупване е рецепта за всички времена?

Крамбл — рецепт на все времена?

Какво може да угоди на детето ви за десерт, ако не старите добри стари английски се рушат? Рецептата за подготовката е проста и историята на появата е била повече от век.


Дали е възможно за едно цвекло дете?

можно ли свеклу ребенку

Дали е възможно за едно цвекло дете? От каква възраст? Под каква форма? Тези въпроси са най-традиционни за младите майки и татко.


Предимства на брашното, или за какво да печете дете?

Польза муки, или Из чего испечь ребенку?

Използването на брашно под формата на хлебни изделия за хранене на детето е голямо: това е един от източниците на въглехидрати, необходими за нормалното развитие на организма.


Сколиоза при деца: да се научиш да се държиш прави

Сколиоз у детей: учимся держаться прямо

Сколиозата при децата е почти най-често срещаното заболяване. Страничната кривина на гръбнака е бич на съвременната ортопедия.Всички статиивидео Дете на 2 години (2-3) видео

Как да се хранят близнаци?

как кормить двойню?

Едновременно или на свой ред? Това е въпросът за щастливата майка на близнаците, която отхвърля изкуственото хранене. Как да организираме храненето на две бебета компетентно? И каква е ползата от съпруга й? ..


Обичаме да си мием зъбите!

Любим чистить зубы!

Детските зъболекари са сигурни: за да се вдъхне на дете умението за правилно четкане на зъби, е необходимо тази дейност да се радва на него!


Принципи на хипотерапията

Принципы ипотерапии

Оказва се, че карането на дете на кон не само може да го забавлява, но и да се справя с много заболявания. Това е само за това "просто пътуване" няма да бъде достатъчно ...


Умен детски дрехи

Умная детская одежда

Гащеризони - трансформатор - идеалното облекло както за бебе, така и за едногодишно бебе. Как да изберем подходящите дрехи за вашето бебе, ще разкаже и ще покаже професионален експерт.Всички видеоклипове