парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

Предучилище (4-6)

статьи Preschooler (4-6) Статии

Музеи за деца - приказка?

музеи для детей

Възрастните музеи за деца са доста достъпни и най-доброто време за първото запознаване на дете с музей е на възраст от три до четири години. Хлапето вече може да се съсредоточи върху отделни теми, проявява силен интерес към всички нови неща и получената информация се поставя върху вече съществуващия житейски опит.


Обличане на дете със здравни преимущества

Одеваем ребенка с пользой для здоровья

За бебето ние не съжаляваме за нищо и най-вече за дрехи. Детето расте бързо, обувките служат само за един сезон, горната дреха малко повече. Ето защо, много родители смятат, че основното нещо е да бъдат ярки, модерни, оригинални и достъпни! Бебето продължава да расте бързо от нови неща! И все пак цената на този подход често може да бъде здравето на вашето дете.

2

Хламидиална инфекция при деца и продължителна кашлица

Бывает ли хламидийный кашель или нет? Как отличить его от других видов кашля? Как диагностировать и лечить хламидийный кашель?

Дали има хламидиална кашлица или не? Как да го различаваме от другите видове кашлица? Как да диагностицираме и лекуваме хламидиална кашлица?

2

Бели кули: Не е срамно да си специален

Очень многое зависит от того, как родители и окружающие будут вести себя в первые годы жизни «особенного» ребенка.

Много зависи от начина, по който родителите и сътрудниците се държат в първите години от живота на "специално" дете. Ако го вдъхновяват с думи, дали с дела, че е "бял гарван", че не е като всички останали и че е лошо, такова дете ще бъде трудно да се адаптира към живота.

2

Дискография в училищните деца: как да разпознаете и какво да правите?

Дисграфия у школьников: как распознать и что делать?

Започването на учебния процес включва много проблеми на детето и родителите му. Една от тях е трудността при четене и писане. Изведнъж се оказва, че детето е в разрез с руския език, въпреки че той върши отлична работа по математика и други предмети, където изглежда, че е необходима по-изобретателност.

1


Всички статиистатьи Preschooler (4-6) Статии

Счупване е рецепта за всички времена?

Крамбл — рецепт на все времена?

Какво може да угоди на детето ви за десерт, ако не старите добри стари английски се рушат? Рецептата за подготовката е проста и историята на появата е била повече от век.


Канапе на масата за детски празник

Канапе на стол

Ако сте натрупали мозъка си по отношение на това, което би било толкова вкусно да подготвите детето за празника, обърнете внимание на канапето: таблицата е хубаво да го сложите и не е трудно да готвите.


Дали е възможно за едно цвекло дете?

можно ли свеклу ребенку

Дали е възможно за едно цвекло дете? От каква възраст? Под каква форма? Тези въпроси са най-традиционни за младите майки и татко.


Предимства на брашното, или за какво да печете дете?

Польза муки, или Из чего испечь ребенку?

Използването на брашно под формата на хлебни изделия за хранене на детето е голямо: това е един от източниците на въглехидрати, необходими за нормалното развитие на организма.Всички статиивидео Preschooler (4-6) видеоклип

Как да се хранят близнаци?

как кормить двойню?

Едновременно или на свой ред? Това е въпросът за щастливата майка на близнаците, която отхвърля изкуственото хранене. Как да организираме храненето на две бебета компетентно? И каква е ползата от съпруга й? ..


Обичаме да си мием зъбите!

Любим чистить зубы!

Детските зъболекари са сигурни: за да се вдъхне на дете умението за правилно четкане на зъби, е необходимо тази дейност да се радва на него!


Принципи на хипотерапията

Принципы ипотерапии

Оказва се, че карането на дете на кон не само може да го забавлява, но и да се справя с много заболявания. Това е само за това "просто пътуване" няма да бъде достатъчно ...


Умен детски дрехи

Умная детская одежда

Гащеризони - трансформатор - идеалното облекло както за бебе, така и за едногодишно бебе. Как да изберем подходящите дрехи за вашето бебе, ще разкаже и ще покаже професионален експерт.Всички видеоклипове