парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

Учител (7-12)

статьи Школник (7-12) статии

Музеи за деца - приказка?

музеи для детей

Възрастните музеи за деца са доста достъпни и най-доброто време за първото запознанство на дете с музей е на възраст от три до четири години. Хлапето вече може да се съсредоточи върху отделни теми, проявява силен интерес към всички нови неща и получената информация се поставя върху вече съществуващия житейски опит.


Дневен режим: необходимост или остатък от миналото?

Для чего нужен режим дня ребенку-школьнику. Так ли важно его соблюдать для здоровья детей?

Какъв е режимът на деня за детето-ученик. Важно ли е да се наблюдава това за здравето на децата?

2

Как да направим интернет полезен за децата?

Как сделать интернет полезным для детей?

Ние се оплакваме, че нашите деца живеят в Интернет, още от най-ранното детство. Как да направим интернет полезен за децата? И как да се справим с негативните, които буквално има на всяка крачка?


Хламидиална инфекция при деца и продължителна кашлица

Бывает ли хламидийный кашель или нет? Как отличить его от других видов кашля? Как диагностировать и лечить хламидийный кашель?

Дали има хламидиална кашлица или не? Как да го различаваме от другите видове кашлица? Как да диагностицираме и лекуваме хламидиална кашлица?

2

White Crows: Не е срамно да си специален

Очень многое зависит от того, как родители и окружающие будут вести себя в первые годы жизни «особенного» ребенка.

Много зависи от начина, по който родителите и сътрудниците се държат в първите години от живота на "специално" дете. Ако го вдъхновяват с думи, дали с дела, че е "бял гарван", че не е като всички останали и че е лошо, такова дете ще бъде трудно да се адаптира към живота.

2


Всички статиистатьи Школник (7-12) статии

Счупване е рецепта за всички времена?

Крамбл — рецепт на все времена?

Какво може да задоволи вашето дете за десерт, ако не старите добри стари английски се рушат? Рецептата за подготовката е проста и историята на появата е била повече от век.


Занаятчийска кралица - ноу-хау за децата?

поделки квиллингом

Ако детето ви вече е излязло от тази възраст, когато дизайнерите или формоването от пластилин е границата на удоволствие, тогава е най-добре да попълните свободното си време с ръчно изработено укротяване.


Какви книги да четете на учениците?

Какие книги читать детям-школьникам?

Какви книги трябва да чета за деца, които са по-млади? Ето един "въпрос за попълване". Докато самите деца не знаят как да четат, всичко е ясно: четем, започвайки с "poteshk" и завършвайки с руски народни приказки.


Пижама парти за момичета

пижамная вечеринка для девочек

Какво трябва да бъде пижама за момичета, така че всички да се забавляват и да си спомнят това "шоу" за дълго време?Всички статиивидео Ученик (7-12) видеоклип

Възстановяване на силите след училище

Восстанавливаем силы после школы

На твоя студент беше весело и весело, предложи му няколко упражнения за йога. Например "позата на героя" със сигурност няма да го остави безразлична!


Обичаме да си мием зъбите!

Любим чистить зубы!

Детските зъболекари са сигурни: за да се вдъхне на дете умението за правилно миене на зъби, е необходимо тази дейност да се радва на него!


Принципи на хипотерапията

Принципы ипотерапии

Оказва се, че карането на дете на кон не само може да го забавлява, но и да се справя с много заболявания. Това е само за това "просто пътуване" няма да бъде достатъчно ...


Умен детски дрехи

Умная детская одежда

Гащеризони - трансформатор - идеалното облекло за бебето и едногодишното бебе. Как да изберем подходящите дрехи за бебето, професионалният експерт ще разкаже и ще покаже.Всички видеоклипове