парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

Полезни съвети за всички на Pulsplus

Как да направите вкусна ягодова маска?
Или как да излезе със забавни упражнения за бебето?
Как правилно да задържите масаж за любимата си?

На тези и други въпроси ще намерите отговори в новата ни секция "Полезни съвети".

В него професионални козметолози, фитнес инструктори, лекари, готвачи и майки с много деца ще дадат практически съвети и ще отговорят на вашите въпроси, започвайки с думите "Как да направя?".

Фитнес в открито море

Море, солнце, ласковый песочек под ногами... Что еще надо для полного счастья? Конечно же, простые фитнес-упраженения для стройной фигуры, которые можно делать не отходя от лежака с зонтиком!

Морето, слънцето, нежния пясък под краката ... Какво още е необходимо за пълно щастие? Разбира се, просто фитнес за хармонична фигура, която можете да направите, без да се отклонявате от шезлонга с чадър!


Поставете тигъра - за здраво сърце и ясен ум

Поза тигра — для здорового сердца и ясного ума

Легендарният китайски лекар Hua-To вярва, че позата на тигъра се използва "за хармонизиране на жизнената енергия и служи за предотвратяване на сто заболявания".

1

Поздравете слънцето

 Приветствие солнцу

Знаете, че йога може да се практикува успешно, дори ... да почива на морето! Не ми вярвай? След това изучавайте специален набор от упражнения "Поздрави на слънцето" и ще се върнете от морето двойно отпочинали и изпълнени с жизненост за нови постижения!


Гимнастика за устни: съблазнителни уроци

Гимнастика для губ: уроки соблазнительной формы

Какво да направите за тези, които имат твърде тънки устни. Изненадващо, това може да бъде коригирано без помощта на пластичен хирург с помощта на. зареждане. Само за мускулите на устата. Така че ...


Caprese: всички гениални са прости

Капрезе: все гениальное — просто

Тази лека салата, която можете да наситените, без да претоварвате тялото, а също и да получите част от витамините, съдържащи се в компонентите на салатата. Не е изненадващо, че това е любима салата на италианците, които се придържат към правилното хранене и здравословния начин на живот.


Dorado: рецепта за дълголетие

Дорадо: рецепт долголетия

Векове наред резена е използван в медицината за лечение на стомашни разстройства, регулиране на чревната активност, отстраняване на газовете и т.н. Известната вода от копър е продукт на копър.


Ябълков пай: вкусът на детството

Яблочный пирог: вкус детства

Малко хора в нашата страна от детска възраст не са запознати с вкуса на ябълков пай. Но не всеки може да го приготви правилно. В следващия брой на нашия кулинарен проект, ние Ви представяме най-вкусната и полезна възможност за подготовка на ябълков пай.


Фитнес у дома: крака

Фитнес дома: ноги

Обръщаме толкова много внимание на краката си: правим педикюр, депилация, овлажняваме ги с различни кремове, но не е достатъчно краката ни да изглеждат красиви и подходящи.


Фитнес у дома: ръце

Фитнес дома: руки

Женските ръце са нежни и много привързани. И че мъжът имаше удоволствието да държи красивите ти малки ръце в силните си ръце, сега работим върху тях.


Каша за бебето

каша для малыша

Каква трябва да бъде кашата за бебето, какъв вид круп е по-добре да избирате и как да го готвите, като същевременно запазвате максималното количество витамини и минерали. Ще научите за това от нашия нов видеоклип.


1 - 10 от 85
Начало | 1 2 3 4 5 | Краят