парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

Полезни съвети за всички на Pulsplus

Как да направите вкусна ягодова маска?
Или как да излезе със забавни упражнения за бебето?
Как правилно да държите масаж за любимата си?

На тези и други въпроси ще намерите отговори в нашата нова рубрика "Полезни съвети".

В него професионални козметолози, фитнес инструктори, лекари, готвачи и майки с много деца ще дадат практически съвети и ще отговорят на вашите въпроси, започвайки с думите "Как да направя?".

Фитнес у дома: стрийминг

Фитнес дома: растяжка

Гъвкавостта и пластиката украсяват всяко момиче. Днес ще ви покажа набор от упражнения за разтягане, които неизбежно ще ви отведат до окото (ако, разбира се, редовно и правилно го изпълнявате).


Сьомга в крем-хайвер сос

Семга в сливочно-икорном соусе

- Вкусно диетично ястие. Една мечта? В никакъв случай! Настоящата ни рецепта е визуална демонстрация на постулат: полезна може да бъде вкусна. И важното е, че не е трудно да го готвя.


Фитнес у дома: упражнения за бедрата

Фитнес дома: упражнения для ягодиц

Еластичен, стегнат хълбок - мечтата на всяко момиче. Често обаче състоянието на тази част от тялото оставя много да се желае - седнало положение, липса на физическа активност, недохранване води до това, че мускулите на задните части отслабват, стават сагени, отпуснати. Ако решите да сложите край на това и искате да знаете колко бързо можете да изпомпате седалището у дома - ние ще ви помогнем с това.


Салата "Здраве"

салат

Тази лека витаминна салата е лесна за приготвяне, няма да ви отнеме много време и най-важното - ще ни даде това, което нашето тяло се нуждае от толкова много - витамини и енергия.


Фитнес у дома: сънища на гърдите

грудь мечты

Красивата затегнала гърда е мечтата на някоя жена, но как да направите гърдите си като гърди на сънища? Експерти твърдят, че не са толкова много природни фактори, които са важни, като укрепване на мускулите на гърдата.

4

Пиле с ананас

Курица с ананасами

Леко, но питателно ястие, което идеално ще се похвали както за закуска, така и за обяд. Просто готвене и не ви отнема много време.


Фитнес у дома: обратно

Фитнес дома: спина

Тези упражнения ще бъдат особено полезни за тези, които водят уседен начин на живот. За да поддържате гръбнака си млад дори и в условията на хиподинамика и статични поза, е достатъчно да му дадете 10 минути на ден.

1

Топла тайландска салата

Теплый тайский салат

Съдове за истински гастрономи и любители на тайландската кухня, които благодарение на адаптирана домашна рецепта няма да навредят на здравето на човек, който е свикнал с европейската храна.

2

Фитнес у дома: рамене

как сделать красивые плечи

Комплексът от упражнения, които ви предлагаме, ще ви помогне да приведете позицията си, да възстановите тонуса на мускулите на раменния пояс и да помогнете на тези, които страдат от проблеми с паметта.

1

Ролки от пуешки пара

Рулетики из индейки на пару

Няма да можете да хапнете вкусно и питателно ястие на любимите си хора, ако го приготвите според нашата рецепта. Ролки от пуйка - направени на базата на диетично месо и не съдържат много калории.


11 - 20 от 85
Начало | 1 2 3 4 5 | Краят