парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

Полезни съвети за всички на Pulsplus

Как да направите вкусна ягодова маска?
Или как да излезе със забавни упражнения за бебето?
Как правилно да държите масаж за любимата си?

На тези и други въпроси ще намерите отговори в нашата нова рубрика "Полезни съвети".

В него професионални козметолози, фитнес инструктори, лекари, готвачи и майки с много деца ще дадат практически съвети и ще отговорят на вашите въпроси, започвайки с думите "Как да направя?".

Фитнес у дома: врата

Четыре шага к красивому телу: шея

Възрастта на една жена издава ръцете и врата. И ако чрез ръцете можем да се погрижим "на бягай", тогава врата изисква по-балансиран подход.


яйчен

Гоголь-моголь

Запознат с нас от детството на приказката "Айболит", широко се чува името "Гогол-могол". Но далеч от всеки знае как да готви гогол-могол.

1

Подай пеперуда

Поза бабочки

Йога може не само да осигури добър лечебен, но и доста мощен превантивен ефект при заболявания на гръбначния стълб. Това упражнение е насочено към превенция. В допълнение, той е в състояние да възстанови тона на отслабените мускули на гръбнака и да даде красива поза.


Разтягане за 10 секунди

Растяжка за 10 секунд

Това упражнение ще бъде особено полезно за тези, които водят заседнал начин на живот. Тя ще предотврати застояли явления в тялото, ще помогне да се развесели на височината на работния ден и да разтоварите гръбнака.


Протягане на задната повърхност на краката

Растяжка для задней поверхности ног

Тази асана спомага за опъване на задната повърхност на краката, укрепва бедрените стави и отстранява скобите в долната част на багажника. Това е особено полезно за жените и хората, водещи заседнал начин на живот.


Протягане: отървете се от дискомфорта

Растяжка: избавляемся от дискомфорта

Асана, която извършваме днес, се простира на задната повърхност на краката и е насочена към укрепване на тазобедрените стави и отпускане на коремните мускули.


Валентинска салата с червен хайвер

Салат-валентинка с красной икрой

Салата, която подготвяме днес, може да се нарече "Стрелите на Купидон". Почти всички негови компоненти допринасят за производството на хормони на щастието - ендорфини. И това ни е необходимо на 14 февруари. Освен това, в салатата използвахме естествена домашна майонеза! Приложена е видеорецепция.

1

шейкове

Смузи

Какво може да е по-добре от пресния плодов сок? Само прясно изцеден многофункционален сок с пулп - smoothies Готвенето е много просто!


Йога: Релаксация

Йога: релаксация

Уроците по йога няма да бъдат ефективни без предварително отпускане и медитация. Това е целта на днешния ни филм.


Дишането на пчелите

Дыхание пчелы

"Дишането на пчелите", дишащо упражнение, ще ви помогне да се успокоите, да се възстановите от инфекция на дихателните пътища и да подобрите кръвообращението.


21 - 30 от 85
Начало | 1 2 3 4 5 | Краят