парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

Полезни съвети за всички на Pulsplus

Как да направите вкусна ягодова маска?
Или как да излезе със забавни упражнения за бебето?
Как правилно да държите масаж за любимата си?

На тези и други въпроси ще намерите отговори в нашата нова рубрика "Полезни съвети".

В него професионални козметолози, фитнес инструктори, лекари, готвачи и майки с много деца ще дадат практически съвети и ще отговорят на вашите въпроси, започвайки с думите "Как да направя?".

Сутрешна йога

Утренняя йога

Това упражнение може да се извърши сутрин за загряване: това ще ви помогне да увеличите жизненоважния капацитет на белите дробове, да опънете гръбнака и да осигурите необходимия заряд на жизненост.


Една сърдечна студена закуска

Сытный завтрак студента

Една обилна закуска на студента ще ви даде енергия и жизненост за целия ден. За подготовката ви са необходими само няколко минути и най-простите продукти.


Класически тайландски масаж. Част втора

Классический тайский массаж. Часть вторая

Сертифициран майстор на тай масаж Юрий Давидов разказва тайните на древното изкуство на класическия тайландски масаж.


Класически тайландски масаж. Част първа

Классический тайский массаж. Часть первая

Класическият тайландски масаж започва с молитва и мастеринг на духовния компонент на сесията. Много внимание се отделя на разтягане на мускулите.


Танцът на Шива

Танец Шивы

Уловени стереотипи, животът изглежда свеж? Отидете на йога, за да изучавате танца на Шива. Този древен сакрален комплекс от движения ще ви помогне да се отървете от потискането на навиците и ще ви позволи да видите света в цялото му разнообразие!


Салата от Нова година със сьомга и грейпфрут

Новогодний салат с семгой и грейпфрутом

За празнично и наистина изискано хранене не е нужно да сте професионален готвач или да купувате екзотични съставки. Необходимо е само нашата рецепта за Нова година и добро настроение!


Безалкохолно горещо вино

Безалкогольный глинтвейн

По време на празничния сезон е лесно да се подготви затопляща се душа и телесна напитка - греяно вино. И ползите от нея не могат да бъдат съмнителни, защото нашата греяно вино е безалкохолно!


Йога за ясен разум

Йога для ясного ума

Това упражнение ще ви помогне да подобрите състоянието на съдовете на мозъка, да получите ясна памет, трезвен ум и добро настроение.


Дишане на йога

Дыхательная йога

В условията на съвременната екология хората често са болни от заболявания на дихателната система. С помощта на йога може да се подобри състоянието на дихателната система и да се възстанови правилното, лечебно дишане.


Чаят пие като медитация. Жълт чай

Чаепитие как медитация. Желтый чай

Жълтият чай е изключително рядък, рядък вид чай. Той никога не е бил произведен за масова консумация и е доставян само на китайски императори и най-висше благородство.


31 - 40 от 85
Начало | 2 3 4 5 6 | Краят