парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

Полезни съвети за всички на Pulsplus

Как да направите вкусна ягодова маска?
Или как да излезе със забавни упражнения за бебето?
Как правилно да държите масаж за любимата си?

На тези и други въпроси ще намерите отговори в нашата нова рубрика "Полезни съвети".

В него професионални козметолози, фитнес инструктори, лекари, готвачи и майки с много деца ще дадат практически съвети и ще отговорят на вашите въпроси, започвайки с думите "Как да направя?".

Чаят пие като медитация. Зелен чай

Чаепитие как медитация. Зеленый чай

Зеленият чай - може би най-вече се свързваме с традиционния китайски чай. Церемонията за пивоварство и пиене на зелен чай е истинско изкуство, което далеч не е разбрано от всички ...


Чаят пие като медитация. Бял чай

Чаепитие как медитация. Белый чай

В древността чаят е нещо като супа, а церемонията по чая може да продължи часове. Представяме на вашето внимание една много красива версия на чайната церемония.


Чаят пие като медитация. Червен чай

Чаепитие как медитация.  Красный чай

Когато мистерията на пиенето на китайски чай се наслагва на руското гостоприемство, се оказва, че не е несравнима церемония. Опитайте се да се насладите на това и на вас.

1

Чаят пие като медитация. Tieguanyin

Чаепитие как медитация. ТеГуаньИнь

Истинско питие от боговете изобщо не е вино, а чай. Ето защо в настоящия ритуал пиенето на чай първите чаени листа се излива. Това е принос за боговете. Как правилно да се направи чай, така че върховите сили като тази напитка?


Шишките кебапчета на шишчета

Шашлычки на шпажках

Това ястие може да се приготви само у дома. Ако готвите пиле според нашата рецепта, тогава, в допълнение към качеството на продукта, ще бъдете доволни от вкуса!

5

Чаят пие като медитация. Puer

Чаепитие как медитация. Пуэр

Знаехте ли, че ако пиете чай според всички правила на традиционния китайски чай, те ще се превърнат в почти магически ритуал, след което ще почувствате вълна от енергия и енергия?


Необичайни пигтейли за малки принцеси

Необычные косички для маленьких принцесс

Обикновените плитки от три направления могат да тъкат всичко. Пигтейлите от пет направления изглеждат необичайни и рядко пренебрегват своите собственици. Струва си да се научим как да ги тъкаме, особено след като не е трудно да се направи това.

3

Менска вечеря с ползи за здравето

Мужской ужин с пользой для здоровья

Мъжете обичат месото. И ние, жените, се стремим да поглъщаме колкото е възможно по-често любимите си вкусни и питателни месни вечери. Но как да ги направим полезни?

2

Йога: Разтягане. Част втора

Йога: растяжка. Часть вторая

Протягането на гърба на бедрата образува еластичен хълбок и красиво дясно отклонение на гърба.

1

Кралски подарък: сьомга в пергамент

Царский подарок: семга в пергаменте

Сьомгата е вкусна и здрава риба. И със зеленчуци е полезно двойно. В края на краищата, обядът ви ще бъде буквално "пълнен" с антиоксиданти! ..

4

41 - 50 от 85
Начало | 3 4 5 6 7 | Краят