парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

Фитнес в морето и у дома, грижа за тялото и душата - Pulsplus

Фитнес в открито море

Море, солнце, ласковый песочек под ногами... Что еще надо для полного счастья? Конечно же, простые фитнес-упраженения для стройной фигуры, которые можно делать не отходя от лежака с зонтиком!

Морето, слънцето, нежния пясък под краката ... Какво още е необходимо за пълно щастие? Разбира се, просто фитнес за хармонична фигура, която можете да направите, без да се отклонявате от шезлонга с чадър!


Поставете тигъра - за здраво сърце и ясен ум

Поза тигра — для здорового сердца и ясного ума

Легендарният китайски лекар Hua-To вярва, че позата на тигъра се използва "за хармонизиране на жизнената енергия и служи за предотвратяване на сто заболявания".

1

Поздравете слънцето

 Приветствие солнцу

Знаете, че йога може да се практикува успешно, дори ... да почива на морето! Не ми вярвай? След това изучавайте специален набор от упражнения "Поздрави на слънцето" и ще се върнете от морето двойно отпочинали и изпълнени с жизненост за нови постижения!


Фитнес у дома: крака

Фитнес дома: ноги

Обръщаме толкова много внимание на краката си: правим педикюр, депилация, овлажняваме ги с различни кремове, но не е достатъчно краката ни да изглеждат красиви и подходящи.


Фитнес у дома: ръце

Фитнес дома: руки

Женските ръце са нежни и много привързани. И че мъжът имаше удоволствието да държи красивите ти малки ръце в силните си ръце, сега работим върху тях.


Фитнес у дома: стрийминг

Фитнес дома: растяжка

Гъвкавостта и пластиката украсяват всяко момиче. Днес ще ви покажа набор от стречинг упражнения, които неизбежно ще ви отведат до окото (ако, разбира се, редовно и правилно го изпълнявате).


Фитнес у дома: упражнения за бедрата

Фитнес дома: упражнения для ягодиц

Еластичен, стегнат хълбок - мечтата на всяко момиче. Често обаче състоянието на тази част от тялото оставя много да се желае - седнало положение, липса на физическа активност, недохранване води до това, че мускулите на задните части отслабват, стават сагени, отпуснати. Ако решите да сложите край на това и искате да знаете колко бързо можете да изпомпате седалището у дома - ние ще ви помогнем с това.


Фитнес у дома: сънища на гърдите

грудь мечты

Красива затегнала гърда е мечтата на някоя жена, но как да направите гърдите си приличащи на сънна гърда? Експерти твърдят, че не са толкова много природни фактори, които са важни, като укрепване на мускулите на гръдния кош.

4

Фитнес у дома: обратно

Фитнес дома: спина

Тези упражнения ще бъдат особено полезни за тези, които водят уседен начин на живот. До гръбнака си оставате млади, дори при хиподинамични и статични поза, достатъчно е да му дадете 10 минути на ден.

1

Фитнес у дома: рамене

как сделать красивые плечи

Комплексът от упражнения, които ви предлагаме, ще ви помогне да приведете позицията си, да възстановите тонуса на мускулите на раменния пояс и да помогнете на тези, които страдат от проблеми с паметта.

1

1 - 10 от 33
Начало | 1 2 3 4 | Краят