парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

Полезни съвети за момичетата: грим, гимнастика и маски - Pulsplus

Гимнастика за устни: съблазнителни уроци

Гимнастика для губ: уроки соблазнительной формы

Какво да направите за тези, които имат твърде тънки устни. Изненадващо, това може да бъде коригирано без помощта на пластичен хирург с помощта на. зареждане. Само за мускулите на устата. Така че ...


Създайте магически гъби

Создаем волшебные губки

Жените гъби, според статистиката, са едни от първите неща, на които мъжете обръщат внимание. Как да направите устните си неустоими?


Вечер грим за очите

Вечерний макияж глаз

Вечерният грим се различава от деня с по-голяма смелост, използването на фалшиви мигли, лъскави сенки и може би добавянето на кристали. Ние гледаме и се учим да станем принцеса!


Как да хвърляте сенки

Как наложить тени

Колко правилно да сложите сянка? Инструкции от водещия стилист.


Създайте опушени очи

Создаем smokey eyes

Опушени очи (опушени очи) - начин за прилагане на грим, който от няколко години остава в тенденциите на световната мода.


Как да омекотите вашия грим

Как наложить тон под макияж

Основата за грим, това е основата или тона, е средство, което премахва видимите дефекти на кожата. Благодарение на този ефект повърхността на лицето става готова за последващо нанасяне на декоративна козметика. Вижте практическото ръководство за стъпките от най-добрия стилист, как да оформите правилно грима.


Краставица маска

Огуречная маска

Краставиците са много популярни поради отличните хранителни и козметични качества.


Ягода маска

Маска из клубники

Ягодите са не само кралицата на плодовете, но и склад от вещества, полезни за нашата кожа. Ето защо, маската на ягоди - истински кралски избор.