парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

Рецепти за диетично хранене, здравословна храна - Pulsplus

Caprese: всички гениални са прости

Капрезе: все гениальное — просто

Тази лека салата, която можете да наситените, без да претоварвате тялото, а също и да получите част от витамините, съдържащи се в компонентите на салатата. Не е изненадващо, че това е любима салата на италианците, които се придържат към правилното хранене и здравословния начин на живот.


Dorado: рецепта за дълголетие

Дорадо: рецепт долголетия

Векове наред резена е използван в медицината за лечение на стомашни разстройства, регулиране на чревната активност, отстраняване на газовете и т.н. Известната вода от копър е продукт на копър.


Ябълков пай: вкусът на детството

Яблочный пирог: вкус детства

Малко хора в нашата страна от детска възраст не са запознати с вкуса на ябълков пай. Но не всеки може да го приготви правилно. В следващия брой на нашия кулинарен проект, ние Ви представяме най-вкусната и полезна възможност за подготовка на ябълков пай.


Сьомга в крем-хайвер сос

Семга в сливочно-икорном соусе

- Вкусно хранене. Една мечта? В никакъв случай! Настоящата рецепта е визуална демонстрация на постулат: полезна може да бъде вкусна. И важното е, че не е трудно да го готвя.


Салата "Здраве"

салат

Тази лека витаминна салата е лесна за приготвяне, няма да ви отнеме много време и най-важното - тя ще ни даде това, което нашето тяло се нуждае от толкова много - витамини и енергия.


Пиле с ананас

Курица с ананасами

Леко, но питателно ястие, което напълно ще се похвали както за закуска, така и за обяд. Просто готвене и не ви отнема много време.


Топла тайландска салата

Теплый тайский салат

Съдове за истински гастрономи и почитатели на тайландската кухня, които благодарение на адаптирана домашна рецепта няма да навредят на здравето на човек, който е свикнал с европейската храна.

2

Ролки от пуешки пара

Рулетики из индейки на пару

Няма да можете да хапнете вкусно и питателно ястие от любимите си, ако го приготвите според нашата рецепта. Ролки от пуйка - направени на базата на диетично месо и не съдържат много калории.


яйчен

Гоголь-моголь

Запознати с нас от детството на приказката "Айболит", името "гогол-могол" се чува от всички. Но далеч от всеки знае как да готви гогол-могол.

1

Валентинска салата с червен хайвер

Салат-валентинка с красной икрой

Салата, която подготвяме днес, може да се нарече "Стрелите на Купидон". Почти всички негови компоненти допринасят за производството на хормони на щастието - ендорфини. И това ни е необходимо на 14 февруари. В допълнение, ние използвахме естествена домашно приготвена майонеза в салата! Приложена е видеорецепция.

1

1 - 10 от 33
Начало | 1 2 3 4 | Краят