парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

Тайните на чай, пиене на чай и здраве - Pulsplus

Чаят пие като медитация. Жълт чай

Чаепитие как медитация. Желтый чай

Жълтият чай е изключително рядък, рядък вид чай. Той никога не е бил произведен за масово потребление и е доставян само на китайски императори и на най-високата благородническа.


Чаят пие като медитация. Зелен чай

Чаепитие как медитация. Зеленый чай

Зеленият чай - може би най-вече се свързваме с традиционния китайски чай. Церемонията за пивоварство и пиене на зелен чай е истинско изкуство, което далеч не е разбрано от всички ...


Чаят пие като медитация. Бял чай

Чаепитие как медитация. Белый чай

В древността чаят е нещо като супа, а церемонията по чая може да продължи часове. Представяме на вашето внимание една много красива версия на чайната церемония.


Чаят пие като медитация. Червен чай

Чаепитие как медитация.  Красный чай

Когато мистерията на пиенето на китайски чай се наслагва на руското гостоприемство, се оказва, че не е несравнима церемония. Опитайте се да се насладите на това и на вас.

1

Чаят пие като медитация. Tieguanyin

Чаепитие как медитация. ТеГуаньИнь

Истинско питие от боговете изобщо не е вино, а чай. Ето защо в този ритуал пиенето на чай първите чаени листа се излива. Това е принос за боговете. Как правилно да се направи чай, така че върховите сили като тази напитка?


Чаят пие като медитация. Puer

Чаепитие как медитация. Пуэр

Знаеш ли, че ако пиеш чай съгласно всички правила на традиционния китайски чай, те ще се превърнат в почти магически ритуал, след което ще почувстваш вълна от енергия и енергия?