парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

Пулс плюс звезда - стр. 6

Мария Аронова: "Човек не трябва да говори много"

Мария Аронова: «Мужчина должен мало говорить»

Актрисата Мария Аронова е сигурна, че истинският човек е, че има много малко да каже и какво да прави. Истинското разбиране за това не идва веднага: "В моята младост бях като четиридесет, се втурнах към най-ярките ...", - казва актрисата.

Разглеждан:
1

Николай Фьоменко: "Аз се занимавам само с това, което ми харесва"

Николай Фоменко: «Занимаюсь только тем, что мне нравится»

Николай Фьоменко, с характерната си ирония и сарказъм, ни каза на нашия портал как успява да избегне фитнес залата и да остане във форма, какъв е смисълът на съществуването му, какъв е неговият успех и къде свършва свободата му.

Разглеждан:
3

Мария Аронова: "Самотата е единствената възможност за почивка". Част втора

 Мария Аронова: «Одиночество — единственная возможность отдыха». Часть вторая

Известната актриса Мария Аронова вярва, че човешкото право на лично време и пространство е свещено и неприкосновено. Разбира се, това не изключва пълна преданост към семейството и обичаше едно.

Разглеждан:
2

Николай Фьоменко: Тайните на щастието и приятелството

Николай Фоменко: секреты счастья и дружбы

"Приятелите са като деца, като семейство: те изискват сила и време. Но разходите са оправдани, "- казва актьорът, шоумен и певица Николай Fomenko. Той смята себе си за истински щастлив човек и е готов да сподели тайните на късмета.

Разглеждан:

Мария Аронова за основното нещо в живота

Мария Аронова о главном в жизни

"На тази Земя има двама души, които могат да ме направят като най-щастливи и най-нещастни. Това са моите деца ", - казва руската театрална звезда Мария Аронова: актриса, невероятна жена и майка.

Преглед на профили 5305

Е. Миронов: "Приятелството трябва да се изразходва умело ..."

Е. Миронов: «Дружбу надо расходовать экономно...»

Евгений Миронов е сигурен, че не може да има много приятели, че в музиката можете да чуете звуците на гениалната душа, която го е създала, този успех е относителна и само като вършите това, което обичате, можете да изживеете моменти на истинско щастие.

Преглед на профили 5117
2

Евгений Миронов: "Обичам миризмата на пролетта ..."

Евгений Миронов: «Люблю  запах весны...»

Известният актьор Евгений Миронов в ексклузивно интервю в нашия портал разказа за своето разбиране за свободата, за това, което го вдъхновява и за това, което прави, когато не е.

Разглеждан:
4

Михаил Шървиндт. Част втора

Михаил Ширвиндт. Часть вторая

Какво е харизмата? Каква трябва да бъде работата? Защо да държите домашни любимци и да купувате любов за пари? За това и много други неща - в ексклузивно интервю за журналистите PulsPlus - телевизионен водещ Михаил Ширвинд.

Разглеждан:
1

Михаил Шървиндт. Част първа

Михаил Ширвиндт. Часть первая

"Семейството е основата за съществуването на всеки нормален човек", казва добре известният телевизионен водещ Михаил Ширвинд, а ако всичко е наред в семейството, тогава е по-лесно да изпитаме всички трудности и превратности в този живот: конфликти, стрес, възходи и падения.

Преглед на профили 4678

Михаил Пореченков: за страхове и желания

Михаил Пореченков: о страхах и желаниях

Известният актьор и телевизионен водещ Михаил Пореченков каза на нашия портал какво е "любовта" според него, как да не се поддаваме на страховете и какво да се стремим, когато нашите желания се сбъднат.

Разглеждан:


31 - 40 от 51
Начало | 2 3 4 5 6 | Краят