парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

Разпределенията при жените са опасен симптом?

Выделения у женщин
Выделения у женщин

Да отидеш на лекарите не е приятно занимание. Особено, ако трябва да посетите гинеколог. Разбира се, те започват да се съмняват: "Може би да не отида? Е, ще помислите, разпределение ... »Но да се занимавате с самодиагностика и самообработка не е необходимо. Разпределенията при жените започват да изглеждат напълно безобидни.

85

Как да планираме дете?

планирование ребенка
планирование ребенка

Ако планирате дете, първо бих искал да ви пожелая късмет ... Но само късмет в такава деликатна материя не може да бъде ограничен. Така че опитайте се да направите сламки.

8

Бирата е полезна за жените?

пиво для женщин
пиво для женщин

Хроничният алкохолизъм се развива 3-4 пъти по-бързо от пиенето на бира, отколкото от силните алкохолни напитки. В същото време жените отказват да пият алкохол много по-трудно, отколкото мъжете. Бирата е полезна за жените?

1

Масаж или йога - кое е по-ефективно?

Массаж, йога
Массаж, йога

Какви са целите, особеностите, плюсовете и ограниченията и на двата метода, на които да разчитате, когато избирате различен метод за релаксация. Масаж или йога - кое е по-ефективно?

1

Магическата дума "благодаря"

слово спасибо
слово спасибо

Кога за последен път ти каза на съпруга си тази проста дума "благодаря"? Фразата, че "да го хвалите, благодаря ви за нищо" - не без вик. Не се случва нищо да се хвали.

5

Лекарства за бременност

Лекарства при беременности
Лекарства при беременности

Всеки знае: "ако е бременна, не се допускат никакви лекарства". И ако това е необходимо? Как влияят лекарствата върху състоянието на детето и здравословното състояние на майката, как могат да повлияят на раждането и бременността? Как реши лекарят - да предпише лекарства по време на бременност или не, и какво? Ще се опитаме да отговорим на всички тези въпроси.

1

Харесва ли ви да четете SMS на други хора?

чужие SMS
чужие SMS

Вие сте измъчвани от неясни съмнения, разкъсани от любопитство, страдате от несигурност или може би просто нямате какво да правите? След това има смисъл да се качвате на някой друг телефон или да "отваряте" имейла на близко до вас лице и да прочетете всичко, което е написано там. Само това "познание" ще ви бъде от полза? Психология на четенето на другите SMS

6

Перинатални матрици и цезарово сечение

Перинатальные матрицы
Перинатальные матрицы

При проучвания на перинатални матрици особено внимание се обръща на психологическия опит на деца, родени чрез секцио цезарово сечение.

13

Как да вземем витамин Е?

как принимать витамин Е
как принимать витамин Е

Кой и защо имам нужда от витамин Е? Трябва ли да приемете неговата лекарствена форма или достатъчно ли е да ядете храни, богати на този витамин? Ще отговорим на всички въпроси в тази статия. Как да приемаме витамин Е?


Как да разберете една мечта или прости тайни на мечтите

как понять сон
как понять сон

Как да интерпретирате мечтите си самостоятелно, по-добре е да разберете себе си и вашата среда. Помислете как да разберете мечтата.

2

1 - 10 от 248
Начало | 1 2 3 4 5 | Краят