парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

Жена Възраст 16-30 години

статьи 16 - 30 статии

Разпределенията при жените са опасен симптом?

Выделения у женщин

Да отидеш на лекарите не е приятно занимание. Особено, ако трябва да посетите гинеколог. Разбира се, те започват да се съмняват: "Може би да не отида? Е, вие ще мислите, разпределение ... »Но да се занимавате с самодиагностика и самообработка не е необходимо. Разпределенията при жените започват да изглеждат напълно безобидни.

85

Как да планираме дете?

планирование ребенка

Ако планирате дете, първо бих искал да ви пожелая късмет ... Но само късмет в такава деликатна материя не може да бъде ограничен. Така че опитайте се да направите сламки.

8

Бирата е полезна за жените?

пиво для женщин

Хроничният алкохолизъм се развива 3-4 пъти по-бързо от пиенето на бира, отколкото от силните алкохолни напитки. В същото време жените отказват да пият алкохол много по-трудно, отколкото мъжете. Бирата е полезна за жените?

1

Масаж или йога - кое е по-ефективно?

Массаж, йога

Какви са целите, особеностите, плюсовете и ограниченията и на двата метода, на които да разчитате, когато избирате различен метод за релаксация. Масаж или йога - кое е по-ефективно?

1

Магическата дума "благодаря"

слово спасибо

Кога за последен път ти каза на съпруга си тази проста дума "благодаря"? Фразата, че "да го хвалите, благодаря ви за нищо" - не без вик. Не се случва нищо да се хвали.

5


Всички статиистатьи 16 - 30 статии

Как да повишим самоуважението на жената: практически препоръки

Как поднять самооценку женщине: практические рекомендации

"Как да повишим самоуважението"? Жената винаги е по-трудно да отговори на този въпрос по две причини. На първо място, не всеки може да си признае, че нейното самочувствие е "под основата". На второ място, дори осъзнавайки този тъжен факт, мнозина са убедени, че самоуважението е вроден бизнес и "ако не е дадено, то не е дадено".


Какво е скрито от "средната възраст" на детето

Что скрывает «средний возраст» ребенка

За една жена, която има три или повече деца, "средната възраст" на детето е много удобна: вече може да се вярва, че ще се грижи за най-малката, а не за степента на независимост, която най-възрастното дете има в семейството. Но какъв е животът като "вашият среден"?


Опаковайте за отслабване: отзиви, съвети, препоръки

Обруч для похудения: отзывы, советы, рекомендации

Ако жената иска да отслабне без диета, тя отива в отдела за спортни стоки и купува обръч за отслабване. Прегледите на приятели за това магическо изобретение на човечеството са красиви. Цената е приемлива. Много място в къщата не е нужно. Какво остана? Точно така, изберете най-доброто!


Начало масаж на лицето: как да се върне кожата на младостта?

Домашний массаж лица: как вернуть коже молодость?

Масаж на лицето - отличен начин да излезете от ситуацията, за да работите, и следователно жестоко заетите жени.Всички статиивидео 16 - 30 видео

Характеристики на зимния сезон

Особенности зимнего бега

Преди феновете на тичане през студения сезон 2 възникват проблеми: лед и кратък светъл ден. Но всичко може да бъде преодоляно без риск за здравето!


Тайните на четирите елемента

секреты четырех стихий

Пожар, вода, земя или въздух? Кой елемент съответства на вашия зодиакален знак? Много е вероятно това да повлияе по някакъв начин на вашата съдба ...


Йога след студено

Йоготерапия после простуды

Всеки от нас от нашия опит знае колко силно тялото се възстановява, след като страда от студ. И тогава йога може да дойде на помощ. По-точно, специални упражнения: "слънчево дишане" и т.н.


акупресура

Точечный массаж

Има много видове масаж. Знаете ли, че китайският точков масаж е показан дори при висока температура? ..Всички видеоклипове