парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

Как да повишим самоуважението на жената: практически препоръки

Как поднять самооценку женщине: практические рекомендации

"Как да повишим самоуважението"? Жената винаги е по-трудно да отговори на този въпрос по две причини. На първо място, не всеки може да си признае, че нейното самочувствие е "под основата". На второ място, дори осъзнавайки този тъжен факт, мнозина са убедени, че самочувствието е вроден бизнес и "ако не е дадено, то не е дадено".

Разглеждан:

Какво е скрито от "средната възраст" на детето

Что скрывает «средний возраст» ребенка

За една жена, която има три или повече деца, "средната възраст" на детето е много удобна: вече може да се вярва, че ще се грижи за най-младите, а не за степента на независимост, която най-възрастното дете има в семейството. Но какъв е животът като "вашият среден"?

Разглеждан:

Опаковайте за отслабване: отзиви, съвети, препоръки

Обруч для похудения: отзывы, советы, рекомендации

Ако жената иска да отслабне без диета, тя отива в отдела за спортни стоки и купува обръч за отслабване. Прегледите на приятели за това магическо изобретение на човечеството са красиви. Цената е приемлива. Много място в къщата не е нужно. Какво остана? Точно така, изберете най-доброто!

Разглеждан:

Начало масаж на лицето: как да се върне кожата на младостта?

Домашний массаж лица: как вернуть коже молодость?

Масаж за лице на лицето - отличен начин да излезете от ситуацията за работа и следователно диво наети жени.

Разглеждан:

Приемането на орални контрацептиви е модерен избор за съвременна жена

Метод предохранения от беременности

Методът за предотвратяване на бременност, като приемане на орални контрацептиви, - какво знаят жените за това? Съвременните жени все повече планират раждането на дете след приключване на образованието и придобиване на престижна работа. Ето защо, за да се предотврати нежелана бременност до този момент, те използват различни методи за контрацепция.

Разглеждан:

Как да стесните порите: 7 стъпки за порцеланова кожа

Как сузить поры: 7 шагов к фарфоровой коже

Един от най-често срещаните въпроси, зададени от козметиците, е: как да се стесне порите, ако те са разширени и видими дори с просто око? С него се бори с народни и ултрамодерни методи, маски и гелове, кремове и грим. В желанието да възвърнем красотата на жените отидете на най-отчаяните мерки: водата на кожата с оцет, изобилно я оплоди с химията или дори (за ужас!) Премахнете горния слой с помощта на специални козметични процедури ...

Разглеждан:

Как да отслабвам на месец с 10 кг?

как похудеть за месяц на 10 кг

Как да отслабнете за един месец на 10 кг - този въпрос е зададен не на първо поколение жени. Веднага след като "тънките момичета" са станали модерни, дамите с по-солидна физика са измъчвани от нуждата да се "оформят" от време на време

Разглеждан:
1

Знаци на любовта

Признаки любви

Как да разберем, че наистина го обичаш, а не само "влюбен в час"? Знаци на любов, които няма да ви позволят да направите грешка.

Разглеждан:
1

Защо и как те прегръща?

Зачем и  как он тебя обнимает?

"Люби, не обичаш ли? Плюемът - целувка? ... "Очарованието на нещо лайка, разбира се, приятно, но не много информативно. Много повече за това как той ви третира за неговите жестове и прегръдки. Психолозите са сигурни: как те "ви притиска към сърцето" - и той обича!

Разглеждан:
5

На 10 крачки от цистит

«Где у вас здесь туалет?» — если этот вопрос начал занимать вас гораздо чаще, чем раньше, скорее всего, у вас цистит.

"Къде имаш тоалетна тук?" - ако този проблем започна да те занимава много по-често, отколкото преди, най-вероятно имаш цистит.

Разглеждан:
29


1 - 10 от 28
Начало | 1 2 3 | Краят