парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

Жена Възраст 50-60 години

статьи 50 - 60 статии

Необходимо ли е да се очисти тялото на токсините?

очищение организма от шлаков

Проклятието за процедури за почистване е знак за ново време. Дали всеки трябва да очисти тялото на токсините? Как да не навредите на себе си и по какъв начин е по-добре да го осъществите?

22

Ракът не е присъда, ако ...

Рак не приговор, если...

Защо времето, прекарано в превантивните прегледи, не беше преведено напразно? Факт е, че туморите на млечните жлези, цервикалните майки, ендометриума (вътрешният слой на матката), както и най-злокачественият човешки тумор - меланом - са напълно лечими в ранните стадии.

1

Как да разберете една мечта или прости тайни на мечтите

как понять сон

Как да интерпретирате мечтите си самостоятелно, по-добре е да разберете себе си и вашата среда. Помислете как да разберете мечтата.

2

Салати: полезни и не много ...

салаты полезные

Какви салати са полезни и кои са точно обратното? Ясно е, че почти всички салати, пълни с вредни "магазин" майонези автоматично попадат в категорията на последните. Какво остава? Винегрет? И ако сте отегчени? Няма проблем: има много красиви салати, които не застрашават фигурата.


Подуване. Когато водата е излишна

Водянка, отек – это важный признак заболевания внутренних органов: сердца, почек, печени и др.

Дропси, едемът е важен признак на заболяването на вътрешните органи: сърцето, бъбреците, черния дроб и др.

3


Всички статиистатьи 50 - 60 статии

За какво мълчи ухото?

Функция уха — слышать все, что происходит в окружающей нас действительности. Но и самому уху, порой, есть что сказать. В том числе — и о состоянии нашего здоровья.

Функцията на ухото е да чувате всичко, което се случва в реалността, която ни заобикаля. Но дори и самата ухо, понякога, има какво да каже. Включително - и за състоянието на нашето здраве.

2

Ледена вода за красота и здраве

Казалось бы, нет ничего проще, чем сделать глоток воды. И, на сегодняшний день, нет, пожалуй, ничего сложнее, чем сделать выбор своей воды, которой можно пользоваться не только без опаски, но и с пользой для здоровья и красоты.

Изглежда, че нищо не е по-лесно, отколкото да се глътне вода. И за днес може би няма нищо по-трудно от избор на собствена вода, която може да се използва не само без страх, но и с ползи за здравето и красотата.

8

Витамин Crop

В августе наступает пора насладиться плодами дачного труда, собрать с грядок и веток вкусный и полезный урожай. Или — купить его на рынке.

През август е време да се насладите на плодовете на лятна работа, да съберете вкусна и здравословна реколта от леглата и клонките. Или - купете го на пазара. Нека разберем каква е ползата от "най-обикновените" плодове и зеленчуци, което ни позволява да развиваме своя тропичен климат.

2

Идеи за скучна почивка

На работе мы только и мечтаем — приеду на курорт отосплюсь, поваляюсь с книжкой, пожарюсь на солнышке. Но почему-то после трех дней такого отдыха начинает со страшной силой тянуть обратно на работу...

На работа просто сънуваме - ще дойда в курорта, ще спя, ще лежа с книга, ще пуша на слънце. Но по някаква причина, след три дни почивка, започва с ужасна сила да се върне на работа ...

7


Всички статиивидео 50 - 60 видео

Характеристики на зимния сезон

Особенности зимнего бега

Преди феновете на тичане през студения сезон 2 възникват проблеми: лед и кратък светъл ден. Но всичко може да бъде преодоляно без риск за здравето!


Тайните на четирите елемента

секреты четырех стихий

Пожар, вода, земя или въздух? Кой елемент съответства на вашия зодиакален знак? Много е вероятно това да повлияе по някакъв начин на вашата съдба ...


Йога след студено

Йоготерапия после простуды

Всеки от нас от нашия опит знае колко силно тялото се възстановява, след като страда от студ. И тогава йога може да дойде на помощ. По-точно, специални упражнения: "слънчево дишане" и т.н.


акупресура

Точечный массаж

Има много видове масаж. Знаете ли, че китайският точков масаж е показан дори при висока температура? ..Всички видеоклипове