парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

16-25

статьи 16 - 25 Статии

Не отлагайте живота за по-късно

Не откладывай жизнь на потом

Случва се, че младите хора са толкова страстни за работата си, че отлагат остатъка от живота си за по-късно. Тази ревност е полезна ли е?


Билярд ли е спортът?

Бильярд спорт

Тайната на нарастващата популярност на билярд е, че играта координатор треньори, ви позволява да запазите мускулите си тонизирана и, разбира се, изисква необичаен интелект. Но мнозина все още са измъчвани от въпроса: билярд - спорт или забавление?


Приятел или приятел

Друг или приятель

Възможно ли е приятелство в рамките на стените на офиса или бизнесът не включва нищо лично? Кой ви е приятел или приятел? Дали това приятелство помага или възпрепятства работата ви?


Качете се по скалите: занимание за истински човек

Лазить по скалам: занятие для настоящего мужчины

Какво означава човек да се катери на скали? Морето, палмите и пясъка - това, разбира се, е великолепно! Но лошият късмет - прочутите (и не толкова) курорти са скучни и незаинтересовани и примамват съвсем различно. Вие отдавна сте мечтали да завладеете всички върхове на света, защото "само планините могат да бъдат по-добри от планините!" Но как да се доближим до въплъщението на съня? ..


Алергия към жени

Аллергия на женщин

Алергия към жени - психологическо отношение или истинска "телесна" болест?Всички статиистатьи 16 - 25 Статии

Приятелство между мъже и жени: Намерете 10 разлики!

мужская и женская дружба

Има ли нещо различно между приятелството между мъже и жени? Защо, когато отидем след работа с приятели "бира за пиене" - това е в реда на нещата, а когато благочестивите почивки с най-добрата приятелка по телефона в продължение на два часа - ужасно досадно?


Човешки хоби: как да се намери време за тях в съвременните мъже?

Увлечения человека: как найти на них время современному мужчине?

Човешките хобита са втората му природа. За да перифразирате добре познат израз, можете да кажете: Кажете ми какво всъщност сте и ще ви кажа кой сте. На първо място, това се отнася до мъжете.


Обичам две момичета. Какво трябва да направя?

Люблю двух девушек. Что делать?

"Обичам две момичета!" Глупости, казвате ли? И тук не.

1

Грешки на мъжете в отношенията с жените

Ошибки мужчин в отношениях с женщинами

Какви са типичните грешки на мъжете при работа с жени? Невъзможно е да се разбере една жена и е много лесно да се обиди: не в думи, в дело, а не в дело, така че "неправилен поглед".

1


Всички статиивидео 16 - 25 видео

Научете се да наваксате

учимся подтягиваться

Ако искате да имате атлетична фигура, без редовни издърпвания на напречната греда не можете да направите. Но коя схема на обучение ще бъде най-ефективна и ще ви помогне да постигнете желания резултат?


Как да преминем от думи към дела

Как перейти от слов к делу

Планирахте още една година "да започнете нов живот в понеделник", но все пак ... Време е да предприемете първата стъпка.


Внимание: гъбични заболявания

Осторожно: грибковые заболевания

Пикочните гъбички и гъбички за крака са сериозни заболявания, изискващи лечебно лечение. Кога струва да звучи тревога? И кой е изложен на риск от инфекция? ..


Quest Pistols се грижи за здравето!

Основные составляющие здорового образа жизни

Основните компоненти на здравословния начин на живот - режим, правилно хранене, спазване на личната хигиена, борба с лошите навици и много повече. Дария Чилалеева се опита да разбере от членовете на популярната група Quest Pistols, което според тях са основните компоненти на здравословния начин на живот. Ясно е, че начинът на живот на творчески хора не винаги може да се нарече идеален. Участниците в групата ще ви кажат как успяват да запазят здравето си в норма. Във видеото - интервюта, записи от концерти, примери за физически упражнения.

24


Всички видеоклипове