парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

25 - 35

статьи 25 - 35 Статии

Не отлагайте живота за по-късно

Не откладывай жизнь на потом

Това се случва, че младите хора са толкова страстни за работата си, че отлагат остатъка от живота си за по-късно. Тази ревност е полезна ли е?


Хокей се играе от истински мъже

В хоккей играют настоящие мужчины

Може ли някой да прави такъв вид спорт и защо истински мъже играят хокей?

1

Кариерно развитие или как да бъдеш приятел с подчинените си

Карьерный рост

Смята се, че силата на хората се разваля. Но да станеш шеф и да не разваляш отношенията с колегите си е напълно възможно. Кариерно развитие или как да бъдеш приятел с подчинените си.

1

Билярд ли е спортът?

Бильярд спорт

Тайната на нарастващата популярност на билярд е, че играта координира треньорите, ви позволява да поддържате мускулите си тонизирани и, разбира се, изисква необичаен интелект. Но мнозина все още са измъчвани от въпроса: билярд - спорт или забавление?


Приятел или приятел

Друг или приятель

Възможно ли е приятелство в рамките на стените на офиса или бизнесът не включва нищо лично? Кой ви е приятел или приятел? Дали това приятелство помага или възпрепятства работата ви?Всички статиистатьи 25 - 35 Статии

Приятелство между мъже и жени: Намерете 10 разлики!

мужская и женская дружба

Има ли нещо различно между приятелството между мъже и жени? Защо, когато отидем след работа с приятели "бира напитка" - това е в реда на нещата, а когато благочестивите почивки с най-добрата приятелка по телефона в продължение на два часа - ужасно досадно? ..


Хоби: как да намерим време за тях в съвременния човек?

Увлечения человека: как найти на них время современному мужчине?

Човешките хобита са втората му природа. За да перифразирате добре познат израз, можете да кажете: Кажете ми какво сте и ще ви кажа кой сте. На първо място, това засяга мъжете.


Обичам две момичета. Какво трябва да направя?

Люблю двух девушек. Что делать?

"Обичам две момичета!" Глупости, казвате ли? И тук не.

1

Грешки на мъжете в отношенията с жените

Ошибки мужчин в отношениях с женщинами

Какви са типичните грешки на мъжете при работа с жени? Невъзможно е да се разбере една жена и е много лесно да се обиди: не в думи, в дело, а не в дело, така че "погрешен поглед".

1


Всички статиивидео 25 - 35 видео

Научете се да наваксате

учимся подтягиваться

Ако искате да имате атлетична фигура, без редовни издърпвания на напречната греда не можете да направите. Но коя схема на обучение ще бъде най-ефективна и ще ви помогне да постигнете желания резултат?


Какво трябва да знаете за инсулт?

Что нужно знать об инсульте?

Инсултът е едно от най-често срещаните заболявания, които могат да доведат до смърт на човек. Как да го избегнем? Кои медицински прегледи трябва да се извършват редовно?


Как да преминем от думи към дела

Как перейти от слов к делу

Планирахте още една година "да започнете нов живот в понеделник", но все пак ... Време е да предприемете първата стъпка.


Внимание: гъбични заболявания

Осторожно: грибковые заболевания

Пирон гъбички и гъбички за крака са сериозни заболявания, изискващи лечебно лечение. Кога струва да звучи тревога? И кой е изложен на риск от инфекция? ..Всички видеоклипове