парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

Приятелство между мъже и жени: Намерете 10 разлики!

мужская и женская дружба

Има ли нещо различно между приятелството между мъже и жени? Защо, когато отидем след работа с приятели "бира напитка" - това е в реда на нещата, а когато благочестивите почивки с най-добрата приятелка по телефона за два часа - ужасно досадно? ..

Разглеждан:

Хоби: как да намерим време за тях в съвременния човек?

Увлечения человека: как найти на них время современному мужчине?

Човешките хобита са втората му природа. За да перифразирате добре познат израз, можете да кажете: Кажете ми какво сте и ще ви кажа кой сте. На първо място, това засяга мъжете.

Разглеждан:

Обичам две момичета. Какво трябва да направя?

Люблю двух девушек. Что делать?

"Обичам две момичета!" Глупости, казвате ли? И тук не.

Разглеждан:
1

Грешки на мъжете в отношенията с жените

Ошибки мужчин в отношениях с женщинами

Какви са типичните грешки на мъжете при работа с жени? Невъзможно е да се разбере една жена и е много лесно да се оскърби: не в думи, в дело, а не в дело, така че "неправилен поглед".

Разглеждан:
1

Какви спортове трябва да правя?

Каким спортом заняться?

Днес ние имаме достатъчно възможности да избираме спортни дейности в свободното си време. Какви спортове трябва да правя? Какво ще избереш?

Разглеждан:
7

10 основни продукта за мозъка

10 необходимых продуктов для мозга

Някои хора наивно вярват, че най-добрата храна за мозъка е захар и кафе. Да, той работи за тях бързо - но не за дълго, а след това се нуждае от дълга почивка. И за да може мозъкът да работи радостно, качествено и, най-важното, от дълго време, е необходимо да го захранвате по специален начин.

Разглеждан:
2

Училище за папата: как да организираме работното място на ученика?

Ребенок пошел в школу — это еще одно напоминание родителям, что их чадо взрослеет, а значит пора постепенно, но уверенно передавать в его распоряжение новые сферы и рубежи.

Детето отиде на училище - това е още едно напомняне на родителите, че детето им расте и е време постепенно, но уверено да прехвърлим на негово разположение нови области и граници. Позволете на детето да реши самостоятелно какво и как ще бъде подредено на работния си плот - друга такава линия. И родителите не винаги го дават лесно.

Разглеждан:
4

"Измийте ръцете си преди хранене", или как да се предпазите от чревни инфекции

С детства нас преследует фраза «Мойте руки перед едой», мы свято выполняем этот ритуал, не слишком задумываясь, зачем это нужно и каким образом влияет на эпидемиологическую обстановку в нашем организме?

От детството ни се промъква думата "Измийте ръцете си преди хранене", изпълняваме свещено този ритуал, без да мислим много, защо това е необходимо и как то влияе върху епидемиологичната ситуация в тялото ни?

Разглеждан:
1

Лечебната сила на огъня

В праздник Ивана Купалы принято прыгать через огонь, чтобы очиститься «от всякой скверны», ведь издревле огонь не только греет, но и врачует…

На празника на Иван Купала е обичайно да прескачате огъня, за да бъдете "очистени" от всяка нечистота, тъй като от древни времена огънят не само нагрява, но и изцелява ...

Разглеждан:
2

Правилата за слънчевата сигурност или малко за етикета на Слънцето

Правила солнечной безопасности, или Немного об этикете Солнечного Королевства

Как може да отмъсти на слънцето, ако не покажеш дължимо уважение към него и от какви неща може да ни предпазиш обичайните слънчеви очила, кремове и правилно облекло?

Разглеждан:
1


1 - 10 от 16
Начало | 1 2 | Краят