парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

35 - 50

статьи 35 - 50 статии

Правилното хранене е гаранция за здравето

питание — залог здоровья

Защо Хипократ каза: "Нека храната да бъде вашето здраве" и след този древен мислител тази поговорка все още се повтаря от учени и лекари? Храненето е гаранция за здравето!

1

Хокей се играе от истински мъже

В хоккей играют настоящие мужчины

Може ли някой да направи такъв вид спорт и защо истински мъже играят хокей?

1

Кариерно развитие или как да бъдеш приятел с подчинените си

Карьерный рост

Смята се, че силата на хората се разваля. Но да станеш шеф и да не разваляш отношенията с колегите си е напълно възможно. Кариерно развитие или как да бъдеш приятел с подчинените си.

1

Билярд ли е спортът?

Бильярд спорт

Тайната на нарастващата популярност на билярд е, че играта координатор треньори, ви позволява да запазите мускулите си тонизирана и, разбира се, изисква необичаен интелект. Но мнозина все още са измъчвани от въпроса: билярд - спорт или забавление?


Приятел или приятел

Друг или приятель

Възможно ли е приятелство в рамките на стените на офиса или бизнесът не включва нищо лично? Кой ви е приятел или приятел? Дали това приятелство помага или възпрепятства работата ви?Всички статиистатьи 35 - 50 статии

Приятелство между мъже и жени: Намерете 10 разлики!

мужская и женская дружба

Има ли нещо различно между приятелството между мъже и жени? Защо, когато отидем след работа с приятели "бира за пиене" - това е в реда на нещата, а когато благочестивите почивки с най-добрата приятелка по телефона в продължение на два часа - ужасно досадно?


Човешки хоби: как да се намери време за тях в съвременните мъже?

Увлечения человека: как найти на них время современному мужчине?

Човешките хобита са втората му природа. За да перифразирате добре познат израз, можете да кажете: Кажете ми какво всъщност сте и ще ви кажа кой сте. На първо място, това се отнася до мъжете.


Обичам две момичета. Какво трябва да направя?

Люблю двух девушек. Что делать?

"Обичам две момичета!" Глупости, казвате ли? И тук не.

1

Грешки на мъжете в отношенията с жените

Ошибки мужчин в отношениях с женщинами

Какви са типичните грешки на мъжете при работа с жени? Невъзможно е да се разбере една жена и е много лесно да се обиди: не в думи, в дело, а не в дело, така че "неправилен поглед".

1


Всички статиивидео 35 - 50 видео

Йога за истински мъже

Йога для настоящих мужчин

За съжаление, мъжете също имат кулминация - идропауза. Но не бързайте да поглъщате хапчетата! Опитайте се да правите йога упражнения, насочени към повишаване на тестостероновите нива в кръвта.


Какво трябва да знаете за инсулт?

Что нужно знать об инсульте?

Инсултът е едно от най-често срещаните заболявания, които могат да доведат до смърт на човек. Как да го избегнем? Кои медицински прегледи трябва да се извършват редовно?


Как да преминем от думи към дела

Как перейти от слов к делу

Планирахте още една година "да започнете нов живот в понеделник", но все пак ... Време е да предприемете първата стъпка.


Внимание: гъбични заболявания

Осторожно: грибковые заболевания

Пикочните гъбички и гъбички за крака са сериозни заболявания, изискващи лечебно лечение. Кога струва да звучи тревога? И кой е изложен на риск от инфекция? ..Всички видеоклипове