парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

50 - 60

статьи 50 - 60 статии

Причини за самоубийство при мъжете

Причины суицида

Самоубийствени мисли и причини за самоубийство при мъжете.

1

Симптомите на катаракта

Признаки катаракты

Какви са признаците на катаракта и как да се лекува? Единственият надежден и ефективен начин за премахване на катаракта е хирургическата интервенция. Решението за подобна стъпка е почти винаги трудно, особено при възрастните хора.

1

Необичайни рибни ястия във фурната

Необычные блюда из рыбы в духовке

Фактът, че този кебап не се толерира от ръцете на жените, е също толкова вярно, колкото и факта, че ястията от риба във фурната ще донесат повече ползи за човека за човека, отколкото за пържола с кръв, например ...


Как да променя една професия?

Как сменить профессию? За компом

Понякога човек иска не само да сменя работни места, но и да променя коренно професията си. На 30-40 годишна възраст мъжът накрая осъзнава това, което иска от живота, а не родителите си, които изпращат сина си на "добър университет".

1

Миокардният инфаркт е опасно заболяване

Инфаркт миокарда

През 21-ви век сърдечносъдовите заболявания са сред най-честите. Един от тях - инфаркт на миокарда, може да бъде придружен от развитие на тежки усложнения или дори да доведе до смърт.Всички статиистатьи 50 - 60 статии

Приятелство между мъже и жени: Намерете 10 разлики!

мужская и женская дружба

Има ли нещо различно между приятелството между мъже и жени? Защо, когато отидем след работа с приятели "бира за пиене" - това е в реда на нещата, а когато благочестивите почивки с най-добрата приятелка по телефона в продължение на два часа - ужасно досадно?


Човешки хоби: как да се намери време за тях в съвременните мъже?

Увлечения человека: как найти на них время современному мужчине?

Човешките хобита са втората му природа. За да перифразирате добре познат израз, можете да кажете: Кажете ми какво всъщност сте и ще ви кажа кой сте. На първо място, това се отнася до мъжете.


Секс в живота

Мужское здоровье тесно связано с его способностью заниматься сексом. До какого возраста сохраняется потенция, нужны ли стимуляторы и почему возникает половое бессилие.

Здравето на мъжете е тясно свързано с способността му да прави секс. До каква възраст е поддържана потентността, са необходими стимуланти и защо възниква сексуална импотентност.

44

Кучето е приятел на пенсионер

Анималотерапия — использование животных в лечебных целях. Иногда врачи для достижения эффекта используют специально обученных животных, а чаще ваш домашний любимец и есть ваш лекарь.

Терапия при животни - използване на животни за медицински цели. Понякога лекарите използват специално обучени животни за постигане на ефекта и по-често вашият домашен любимец е вашият лечител.

1


Всички статиивидео 50 - 60 видео

Йога за истински мъже

Йога для настоящих мужчин

За съжаление, мъжете също имат кулминация - идропауза. Но не бързайте да поглъщате хапчетата! Опитайте се да правите йога упражнения, насочени към повишаване на тестостероновите нива в кръвта.


Какво трябва да знаете за инсулт?

Что нужно знать об инсульте?

Инсултът е едно от най-често срещаните заболявания, които могат да доведат до смърт на човек. Как да го избегнем? Кои медицински прегледи трябва да се извършват редовно?


Как да преминем от думи към дела

Как перейти от слов к делу

Планирахте още една година "да започнете нов живот в понеделник", но все пак ... Време е да предприемете първата стъпка.


Внимание: гъбични заболявания

Осторожно: грибковые заболевания

Пикочните гъбички и гъбички за крака са сериозни заболявания, изискващи лечебно лечение. Кога струва да звучи тревога? И кой е изложен на риск от инфекция? ..Всички видеоклипове