парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

За 60

статьи За 60 Статии

Причини за самоубийство при мъжете

Причины суицида

Самоубийствени мисли и причини за самоубийство при мъжете.

1

Симптомите на катаракта

Признаки катаракты

Какви са признаците на катаракта и как да се лекува? Единственият надежден и ефективен начин за премахване на катаракта е хирургическата интервенция. Решението за подобна стъпка е почти винаги трудно, особено при възрастните хора.

1

Необичайни рибни ястия във фурната

Необычные блюда из рыбы в духовке

Фактът, че този кебап не се толерира от ръцете на жените, е също толкова вярно, колкото и факта, че ястията от риба във фурната ще донесат повече ползи за човека за човека, отколкото за пържола с кръв, например ...


Съвети за шофьорите

Советы автолюбителям

Често шофьорът трябва да кара алармата, така че трябва да слушате някои съвети за ентусиасти на автомобили. В края на краищата, това състояние може да отслаби вниманието и бдителността и да доведе до инцидент. Как да избегнете проблеми?

1

Какво трябва да бъде истински човек

«И что она в нем нашла?» - вопрошают красавцы модельной внешности при взгляде на неказистых спутников прекрасных дам... Кошелек?

- И какво откри тя в него? - Попитайте красивия модел на външния вид, когато гледате на обикновените другари на красивите дами ... Портмоне? Изглежда не богат ... Мислиш ли? Изглежда, че не е академик ... Какъв е истинският човек. И какво пленява "неофициалните" момчета от красивата половина на човечеството?

5


Всички статиистатьи За 60 Статии

Секс в живота

Мужское здоровье тесно связано с его способностью заниматься сексом. До какого возраста сохраняется потенция, нужны ли стимуляторы и почему возникает половое бессилие.

Здравето на мъжете е тясно свързано с способността му да прави секс. До каква възраст е поддържана потентността, са необходими стимуланти и защо възниква сексуална импотентност.

44

Кучето е приятел на пенсионер

Анималотерапия — использование животных в лечебных целях. Иногда врачи для достижения эффекта используют специально обученных животных, а чаще ваш домашний любимец и есть ваш лекарь.

Терапия при животни - използване на животни за медицински цели. Понякога лекарите използват специално обучени животни за постигане на ефекта и по-често вашият домашен любимец е вашият лечител.

1

Защита от каучук

Несмотря на то, что сегодня большинство мужчин считают себя отлично осведомленными во всем, что касается сексуальных отношений, вопросов по использованию презервативов остается множество. Как их используют, из чего они состоят, от каких болезней предотвра

Въпреки факта, че повечето мъже днес смятат, че са много добре информирани за всичко свързано със сексуалните отношения, има много въпроси относно употребата на презервативи. Как се използват, от какво се състоят, какви заболявания предотвратяват и как да ги съхранявате.

20

Зимна работа в спешното отделение

Зима — сезон травм. Увеличивается количество падений. Какие кости чаще всего ломаются, виды переломов, первая помощь. Как защитить себя от падений.

Зимата е сезон на наранявания. Броят на паданията се увеличава. Костите най-често се разрушават, видовете фрактури, първа помощ. Как да се предпазите от падане.

5


Всички статиивидео Над 60 видеоклипа

Йога за истински мъже

Йога для настоящих мужчин

За съжаление, мъжете също имат кулминация - идропауза. Но не бързайте да поглъщате хапчетата! Опитайте се да правите йога упражнения, насочени към повишаване на тестостероновите нива в кръвта.


Внимание: гъбични заболявания

Осторожно: грибковые заболевания

Пикочните гъбички и гъбички за крака са сериозни заболявания, изискващи лечебно лечение. Кога струва да звучи тревога? И кой е изложен на риск от инфекция? ..


Безопасност на новогодишното дърво

Безопасность у новогодней елки

Любими развлечения в Новогодишните празници - изстрелването на кълнове. За да се гарантира, че тази почивка с деца не води до трагично събитие, е важно да спазвате правилата за безопасност.

1

За въздушните войски!

Тот, кто ни разу в жизни не покидал самолёт, откуда города и сёла кажутся игрушечными, кто никогда не испытывал радости и страха свободного падения, свиста в ушах, ударов струй ветра, тот никогда не поймёт чести, гордости и отваги десантника...

Всеки, който никога не е напуснал самолет в живота си, откъдето се оглеждат градовете и селата, които никога не са изпитвали радост и страх от свободно падане, подсвирквайки в ушите си, удари на ветрове, никога няма да разбере честта, гордостта и смелостта на парашута ...

26


Всички видеоклипове