парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

Добре дошли в секцията "Доктор он-лайн"

Тук можете да попитате лекар, специалист по различни медицински указания.

За да получите онлайн консултация за лекар безплатно, изберете лекар от вашата специализация и напишете какво ви притеснява. Важно е проблемът да бъде описан възможно най-подробно. За да създадете по-пълна картина, можете да прикачите резултатите от изследването, анализа или фотографията (нашата безплатна онлайн консултантска услуга ви позволява да прикачите файлове на 1 MB).

Вие ще получите уведомление за отговора чрез електронна поща, чийто адрес е посочен при регистрацията.

Също така, ако е необходимо, можете да се срещнете с лекар от вашата специалност.

Характеристики на онлайн консултация с лекари на портала "Pulse Plus"

В какви случаи е необходима безплатна онлайн консултация с лекар?

Когато няма нужда да кандидатствате за безплатна онлайн консултация с лекар?

Помощ за услугата "Онлайн доктор"

Търсене по въпроси

Характеристики на онлайн консултация с лекари на портала "Pulse Plus"

Като се регистрирате в портала "Pulse Plus", оставате анонимни, тъй като не е необходимо да посочвате истинско име.

На портала "Pulse Plus" вашите въпроси отговарят на квалифицирани лекари , Консултациите онлайн са нещо повече от отговор на един въпрос. Комуникацията със специалист може да продължи, докато не вземете изчерпателна информация.

Обърнете внимание! Безплатна онлайн консултация с лекар е възможност бързо да получите специализиран отговор на въпроса, който ви интересува. Ако се нуждаете от препоръки за лечение, трябва да се регистрирате за вътрешна среща с лекар и да направите проучване. Само при лична комуникация лекарят ще може да определи заболяването и да предпише подходящ терапевтичен курс.

На нашия портал можете да задавате въпроси на лекари - Специалисти в различни области: акушерство и гинекология, дерматоневрология, инфекциозни заболявания, кардиология, козметология, неврология, онкология и много други. На тази страница ще намерите пълен списък с области, за които лекарите могат да се консултират онлайн безплатно .

В какви случаи е необходима безплатна онлайн консултация с лекар?

В условията на постоянен стрес, когато съвременният човек няма време да посещава лекар в лице, безплатна онлайн медицинска консултация е незаменима. Общо неразположение, болка от неразбираем произход - много хора се сблъскват с тези проблеми. Ето защо е толкова важно да зададете на лекар въпрос онлайн , Безплатно получите отговор.

На нашия портал въпросите на посетителите отговарят с висококвалифицирани специалисти. Те ще ви дадат ценни съвети, ще разчете резултатите от тестовете.

Също така, можете да се възползвате от безплатна онлайн консултация с лекар, ако се притеснявате за здравето на друго лице (в случай, че откаже да посети медицински заведения). В този случай се опитайте да представите възможно най-обективна картина на състоянието на пациента - да опишете симптомите, продължителността на неразположението. Помощта на лекаря ще ви помогне да определите дали има основания за безпокойство. Специалистът ще ви каже кой тест ще ви помогне да установите болестта.

Ако се съмнявате в това, как да вземете това или това лекарство, можете също да получите онлайн консултация с лекар. Например често получаваме въпроси: възможно ли е да пием панкреатин по време на бременност ? Има ли противопоказание за лененото масло ? С помощта на услугата "Доктор онлайн" ще получите изчерпателна информация за тези и други въпроси.

Консултация с лекар е безплатна за жителите на цялата Русия. Ако живеете в населено място или в отдалечен град, в който няма квалифициран лекар , Онлайн консултацията ще ви помогне да определите дали трябва да планирате лечение в Москва или други мегаполиси.

Консултациите на лекаря безвъзмездно позволяват да се научи на мнение на квалифицирания експерт и да се направи по-пълно представителство за проблема. Препоръчваме да зададете въпроси на лекар онлайн ( Без такса), ако сте притеснени и не можете спокойно да разкажете за болестта си. Ако сте у дома, можете по-добре да се концентрирате и да получите най-добрия резултат от безплатна консултация с лекар.

Когато няма нужда да кандидатствате за безплатна онлайн консултация с лекар?

Ако почувствате остра неразположение, Вие сте сериозно ранени или знаете, че имате тежки заболявания. Такива случаи изискват личното присъствие на лекар и незабавна помощ.