парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

Безплатна консултация с лекар по специалността "Урология и андрология"

5163 въпроса

Търсене по въпроси

передозировка Кетонала Тема: Предозиране на кетона

"Здравейте, продължихме една дълга раса; Не сте чели метода за кандидатстване от Ketonal, взехте 5 раздела ... »- Потребител

Подозрение на хламидоз Предмет: Подозрение за хламидоза

"Преди седмица имаше симптоми - Дискомфорт в долната част на гърба - При уриниране на леко усещане за парене - малка селекция ..." - Потребител

нарост под головкой члена Предмет: застроен ръб

"Какво е това? Не боли, малко дискомфорт

Анализ Тема: Анализ

- Добър ден. Помогнете, моля, да разчетете анализа на моя MCH. Левкоцити: 0-1 Левкоцити върху слуз: до 6 пръчки грама (+): не е намерено Стикчета грам (-): не е намерен Cokes грамове (+): единични Cokes грамове (-):

Не приятно ходить в туалет Предмет: Не е приятно да отидете до тоалетната

"Добър ден, това е проблемът, когато няма места на реката да отида до тоалетната, страдах от дълго време ..." - Потребител

Выскочило на головке полового Предмет: Изскочил на главата на генитала

"Добър ден, преди около 10 дни, направих нещо на главата на пениса, като пъпка, не се притеснявам, но ..." - Потребител

Орхоэпидидимит и ВИЧ Тема: Оркепидидимит и ХИВ

"Здравейте, скъпи Руслан! Днес, след като посетих лекуващия лекар и отново подадох моя анализ за ХИВ, започнах да подозирам, че бях в изключително депресивно състояние. Съпругата ми каза (с истерия), че съжалява за сина си, че все още е малък ... (Имах предвид, че той ще остане без майка по същество: - през миналата година през май - месец, през който е подложен на антибиотично лечение (капсура и инжекции с цефтриаксон, 14 дни) , По време на който се намира в кръвта Хепатит С и ХИВ тест - в работата (текстът е непознат?). Той е на бизнес пътуване. Когато се върнах вкъщи, не отидох в поликлиника поради недоверие, защото в самата анотация на ceftriaxone прочетох за фалшиво Положителни симптоми. Изчистиха тялото с абсорбиращия "Polysorb-MP" и h След 14 дни, изпражненията, обмяната на веществата и общото състояние се стабилизират .... »- Потребител

Непонятные вмятины Тема: Неразбираеми вдлъбнатини

"Здравейте! Преди около година имах 2 петна (малки вдлъбнатини) - подобни на мастните фоликули. Какво би могло да бъде това? Никога с такива проблеми ... »- Потребител

Спермограмму Тема: Спермограма

"Помощ за дешифриране на сперматограма: обем 5ml, доставен втечнен.", Присъствие на слуз 1b, вискозитет 0.2 cm, облачно, цветно-бяло, униформа-обединени гроздове, специфични за миризмите ... "

постоянные позывы к мочеиспуск Предмет: постоянно желание за уриниране

«Здравейте, на 2-годишна възраст се притеснявате за постоянното желание да mochespuskaniyu.sdal анализи за ippp намерени ureaplazmu.prolechil.prochel курс leche ...» - Потребител

1 - 10 от общо 5163
Начало | 1 2 3 4 5 | Краят

На тази страница на раздела можете да зададете всички въпроси, които ви интересуват от "Урология и андрология". Онлайн консултация се провежда от професионален уролог Руслан Басанов. За да започнете комуникация със специалист, трябва да се регистрирате на сайта. Лекарят има високо ниво на умения в няколко области на работа (урология-ирология, онкология, хирургия).

Как да зададете въпрос на уролог онлайн?

Ако вече сте регистрирани, трябва да сте упълномощени и след това да следвате определената последователност от действия. Когато описвате проблема, опитайте да съобщите точна и пълна информация.

Ако имате резултати от тестове или други изследвания, сканирайте ги и изпратете доктора заедно с въпроса. Какво трябва да направите: под формата на изпращане на въпроса, отворете раздела "Файлове", кликнете върху "Преглед" и в прозореца изберете желания файл. Размерът му не трябва да надвишава 1 МБ.

В най-кратки срокове, след като изпратите въпроса, отговорът на лекаря ще Ви бъде изпратен по електронна поща.

Въз основа на резултатите от онлайн консултацията с уролог можете да решите дали имате нужда от помощта на други специалисти ( кардиология , психология ), какви тестове трябва да се дадат и дали е необходимо лично посещение на лекар.

Внимание! Урологичните онлайн консултации не са в състояние да заместят лице в лице комуникация с лекар. За да получите точна информация за състоянието си, трябва да се свържете с лечебното заведение. На нашия портал специалистите не предписват лекарства и не премахват терапевтичните курсове, предписани от лекуващите лекари. При липса на лична комуникация с лекаря, нарушаването на тези прости правила може да доведе до усложнения.

уролог : онлайн консултации с предоставянето на възможно най-пълна информация

Ако един специализиран отговор не е достатъчен (резултатите от тестовете са получени, има нови симптоми), тогава можете да зададете нови въпроси. За да направите това, отворете темата и кликнете върху "Продължаване на консултацията". Ако сте получили пълна информация, кликнете върху елемента "Край на консултацията".

В тази секция вече има отговори по различни теми. Погледнете ги - може би ще намерите полезна информация за себе си. За това можете да използвате формуляра "търсене на въпроси". Опитайте се да формулирате проблема конкретно, например: аденом на простатата .

Когато имате нужда от онлайн консултация с уролог?

Препоръчваме да зададете въпроси на уроло онлайн в случаите, когато нямате възможност да посетите болницата в близко бъдеще или във вашия град няма квалифициран уролог , Онлайн консултиране е възможността бързо да получите професионална помощ, без да напускате вашия дом или офис.

Първите сигнали, от които се нуждаете съвет на специалист, са:

Консултация с уролог онлайн и с помощта на други специалисти

На нашия портал можете да се свържете не само с уролог, но и с други лекари: гинеколог , дерматолог , невролог . Консултацията с онлайн уролог и консултациите с други специалисти са безплатни.

Всички лекари имат висока квалификация и богат трудов опит. Информация за всеки от тях можете да намерите на портала "PulsPlus". За да направите това, отидете на желаната секция и изберете името на лекаря.