парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

Онлайн аптека

Условия на доставка
Начин на работа ИНТЕРНЕТ АПТЕКА sakuradesign.net (обработка на поръчки):

През делничните дни: от 9:00 до 21:00 часа.
Събота, неделя: от 10:00 до 18:00 часа.

Начин на работа на куриерската услуга (доставка):

През делничните дни: от 9:00 до 19:00 часа.
Събота, неделя: от 10:00 до 18:00 часа.

Доставка на куриерски услуги в Москва в Московския околовръстен път:
  • При поръчка на повече от 900 рубли е БЕЗПЛАТНО!
  • Минималната сума за доставка с куриер е 500 рубли!
  • Доставката се извършва на следващия ден след поставянето на поръчката, ако поръчката бъде потвърдена от оператора преди 17:00 часа.
  • Операторът ще се свърже с вас по телефона в работно време, за да потвърди поръчката и да изясни удобното време за доставка.
Доставка с куриер в района на Москва

Доставката се извършва по строго определен график.

Разходи за доставка
Минималната сума за поръчка е 500 рубли.

Москва в Околовръстен път на Москва, както и райони: Северен и Южен Бутово, Новокосино, Жулебино, Митино - 100 рубли. (При поръчка на стойност 900 рубли - безплатно ).

Отдалечени райони на Москва Solntsevo, Pavshinskaya заливна равнина и други - 150 рубли.

Предградията на Москва до 5 километра от МКАД: Vidnoye, Dzerzhinsky, Kotelniki, Krasnogorsk, газопровод, Kozhukhovo, Novo-Peredelkino, Razvilka, Severny, Putilkovo, Lyubertsy, Reutov, Khimki, Kurkino, Shcherbinka. Бутово и други - 200 рубли.

Предградия в Москва 5-10 километра от MKAD: Dolgoprudny, Mytischi, Odintsovo, Opaliha, Jubilee и други - 300 рубли.

На 10-15 километра от Московския Околовръстен път: Ивантевка, Королев (12 километра), Лобния, Литчарино, Балашика, Зеленоград (37 километра), Скодня (14 километра), Архангелск, Внуково, Томилино, Кръсково, Барвиха, Островски, Октабрски и др. - 400 рубли.

Предградия Москва 15-20 километра от Москва Околовръстен път: Домодедово, Железнидорожини, Подолск, Пушкино, Троица, Шчелково, Ватутинки и други - 500 рубли.

Покрайнини на Москва 20-30 километра от Околовръстен път на Москва: Aprelevka, Golitsyno, Дедовск, Жуковски, Климовск, Краснокуменск, Купавна Старая, Лосино-Петровски, Раменское, Фриазино, Електроугли и др .

Podmoskovye 30-40 км от Москва Околовръстен път: Истра, Krasnoarmeysk, Noginsk - 800 рубли.

Москва предградия 40-50 км от Москва Околовръстен път: Bronnitsy, Дмитров, Kubinka, Solnechnogorsk, Черноголовка, Чехов, Elektrostal, Yakhroma, Zvenigorod - 1000 rub.

Допълнителното плащане е:
  • Доставка на поръчки с тегло от 10 до 30 кг - 300 рубли
  • Доставка на поръчки с тегло от 30 до 50 кг - 500 рубли
  • Доставка на поръчки с тегло от 50 кг - 900 рубли

Разходите за доставка ще ви бъдат дадени от оператора при потвърждаване на поръчката по телефона или по електронната поща.

Плащането за поръчката и доставката се извършва директно на куриера. Всички необходими финансови документи ще бъдат доставени от куриера заедно с поръчката.

За да изключите евентуални недоразумения, проверете правилността на поръчката в присъствието на куриера!

Доставка в Русия
Минималната сума на поръчката е 2000 рубли.

Точните разходи за доставка и сумата, която трябва да бъде платена, ще бъдат съобщени от оператора при потвърждаване на поръчката по телефона или по електронната поща. Квитанцията за плащане ще ви бъде изпратена на адрес за електронна поща.

Поръчките се доставят само след предварително плащане. Плащането трябва да бъде извършено в рамките на 3 работни дни от датата на фактуриране. Неплатените поръчки навреме се анулират!

Време за доставка - от 3 до 10 работни дни (с изключение на празниците и официалните празници) от момента на получаване на плащането по нашата текуща сметка.

Моля, обърнете внимание! Ние не доставяме по пощата:
  • Термоустойчиви препарати, изискващи специални температурни условия на транспортиране (ваксини, бактериофаги);
  • Стоки, изискващи качествен контрол в присъствието на купувача - тонометри, глюкомери, гръдни помпи, инхалатори и др.
  • Медицински препарати в стъклени бутилки и ампули не се доставят в региони на Русия, където няма железопътна връзка и е възможно да се транспортират само с въздушен транспорт.

Внимание! Разпространението на лекарства, отпускани по лекарско предписание, се извършва само чрез самообслужване и само ако има лекарско предписание.