парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

Онлайн аптека

Методи на плащане
Плащане в брой

Плащането за поръчката и доставката се извършва директно на куриера при получаване на поръчката, ако доставката се извършва в Москва и Московска област. Предоставят се платежни документи - чекове и стокови чекове. Копия на сертификати и лицензи - при предварителна заявка.

Безкасово сетълмент

За лицата
Плащането от банката може да се използва от купувачите за авансово плащане на поръчката, доставена на руските райони. Разписката за плащане се изпраща от оператора на имейл адреса на купувача след потвърждаване на поръчката и изясняване на разходите за доставка. Можете да платите за поръчката чрез която и да е банка, оперираща в Русия. Срокът за кредитиране на средствата е 2-3 работни дни. До получаването на средства ние не резервираме стоките от Вашата поръчка в склада.

При плащане на банков превод се начислява допълнителна такса за прехвърлянето на средства, което е средно 3% от стойността на поръчката.

За юридически лица
Всички документи, необходими за счетоводството (оригинална фактура за плащане, фактура, фактура) се издават заедно с поръчката при получаване.