парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

Консултации по структурен хороскоп - Pulsplus

Завършил консултант по структурен хороскоп. Той е член на международния съвет на специалистите на КН на SSG (Рига).

Руската федерация

Структурният хороскоп може да се нарече научно изследване, което се основава на постулатите на източния ежегоден хороскоп, традиционния западен, и има достъп до огромен слой информация от книги, списания, медии и интернет за живота, автобиографията и живота на изключителни хора, структурирани и доказани Да - съществуват хороскопски характеристики, а знанието за тях прави живота на човека по-лесен и по-радостен.

Можете да познавате само себе си в големия бизнес, на границата на всичките си възможности, да се движите напред с много висока скорост. Това движение дава наслада, адреналин, но и ужасен риск, понякога фатален. Има пет правила, които помагат и избягват много неприятни ситуации в живота на човека:

  • Намерете себе си;
  • Намерете своя партньор;
  • Създаване на истинска бизнес среда;
  • Намиране на изгодно изображение, единственият начин за ефективно управление на хората;
  • Направете план за 12 години напред, защото той показва най-важното, времето за почивка, времето за поемане на рискове и времето за избягване на бизнеса.

Структурният хороскоп дава всичко това на своите демонстративни отговори. Можете да зададете въпроса си на консултанта на нашия сайт по структурен хороскоп.

Потребителски въпроси

въпросът
Здравей, Аллах! Моля, кажете ми, тази година ли е благоприятна за зачеването на дете и за разрешаването на материални и жилищни проблеми? Колко сме съвместими?
I: 18.12.1982 г.
Антон: 19.11.1981 г.
Благодаря предварително.
Lena
въпросът
Здравей, Аллах! Бих искал да знам дали ще се омъжа за втори път? Дата на раждане: 14.11.1967 г. Благодаря ви.
Наталия
въпросът
Здравейте, Алла, не мога да намеря подходяща работа, научих за счетоводител и разбирам, че това не е мое, опитах се да работя в различни отрасли. Може ли да ми кажете къде да отида?
Дата на раждане 11.10.1977 г.
Алина
въпросът
Здравейте, Ала, съпругът ми и аз живеем от 2005 г. насам, наскоро започнахме да се караме често, ще останем заедно, ще ми кажете какво да правя.
Съпругът на Александър е роден на 01.06.1973 г.,
Роден съм на 11.10.1977 г.
Алина
въпросът
Здравей, Аллах! Кажи ми, моля, има ли някаква перспектива да се оженят тази година, аз съм роден на 22.07.68, Артьом, Приморски Територия. Възможно ли е да има отношения със Сергей, 20.03.57 г., регион Кемерово. ? Благодаря ви.
Римма
въпросът
Можете ли да научите за личния си живот, работа и общи перспективи за тази година и като цяло? Какво препоръчвате? Роден на 16.10.1960 г. в 07.45 часа в Северноморск. Благодаря ви!
яхт клуб
въпросът
Здравей, Аллах!
Моля, кажете ни перспективите с един мъж:

Той -18.02.1982 г., 01.15 часа, Sterlitamak RB
Аз съм на 11.03.1972, 00.30 ч. В град Salavat RB.

Има ли важна среща с друг човек относно съдбата?
Anfisa
въпросът
Добър ден, Аллах! Кажи ми как ще се развие животът ми. Аз съм през януари 2013 година. Разведен, имам две деца. Роден на 11 декември 1980 г. Запознавам се с моя човек и ще имам собствен дом (вече 10 години за апартаменти под наем) Благодаря ви предварително
яхт клуб
въпросът
Как да се държим в близко бъдеще
Катрин
въпросът
10/01/1970 Здравейте. Омъжих се два пъти, сега едно, две деца Въпрос: Ще мога ли да намеря житейски партньор или самотата не може да бъде избегната.
Gulchachak
1 - 10 от общо 333
Начало | 1 2 3 4 5 | Краят