парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

Лунен календар на здравеопазването - Портал Pulsplus

9

град:

дата:
време: :

10-й день Днес е 9-ия лунен ден 10-ия ден

Деветият лунен ден: Повторение на неразработени уроци
(16:58, 29 август - 17:50, 30 август)

Девятый лунный день: Повторение неусвоенных уроков


Цитат на деня:
Никога няма да разрешите проблема,
Ако мислите същото като онези, които го създадоха.
Албърт Айнщайн

Първият наистина тежък ден от лунния цикъл. В деня, когато възникнат нерешени проблеми - същите, които някога сме отложили до по-добри времена, мисълта "ще се разпадне" и щастливо забрави. Ком не реши, освен това през цялото това време той израснал и крепеше без наш надзор и днес падна върху нас, напълно обездвижен.

Елате на вашите сетива и започнете да действате. Днес можете да се хванете, че всичко това веднъж вече е било. Не се учудвайте, че тази вселена повтаря неизвестните уроци - особено за вас.

Не забравяйте, че на деветия ден на луната нищо не се случва случайно. Всичко, което днес пада върху вас, е просто "сумата от вашата карма". Необходимо е само да го вземем смело и да предприемем анализ на блокировките, като навиваме ръкавите си.

Ограничавайте максималния контакт с непознати хора, всеки от тях може да ви привлече в приключение. Днес човешките психологически ритми са максимално синхронизирани с ритъма на луната. Ето защо е малко вероятно, че няма да почувствате типичната за този ден типична държава. Но можете да се отървете от това, ако най-сетне започнете да правите това, което толкова внимателно отлагате в дългата чекмедже: да се справите с нерешени проблеми, неизпълнени задължения, да запазите данните веднъж обещани, да се грижите за децата най-накрая, да говорите със свекърва си Не козметични ремонти и помолете любимата си съпруга, защо тя не говори с вас за втората седмица и излива толкова много пипер в супата ...

Астролозите съветват днес да бъдат предпазливи във всичко - от прехода на улицата до край с използването на вилици, ножове и клечки за зъби. Голям риск от нараняване и разфасовки.

Прически: По-добре е да отложите до утре. Смята се, че в този ден те привличат болести.

Обоняние: възможно най-прости продукти. Избягвайте да се запознаете с екзотични ястия.

Брак: Абсолютно противопоказан, заплашващ с разочарование.

Сънища: Посочете вътрешни проблеми, комплекси за малоценност и скрити конфликти.

Сексът не е най-добрият ден за интимни ласки. Особено предпазливи трябва да бъдат жените, вероятността от изнасилване е висока.

Роден в този ден: Екстремите са склонни да се втурват от една крайност към друга, са подложени на стрес. Често имат слаб имунитет. Непрекъснато принудени да правят избор между добро и зло.