парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

Становище на Националната здравна лига

Онишченко и Бокерия ще проведат "здравен маратон" в изложбения център на Русия

Онищенко и Бокерия  проведут «Марафон здоровья» на ВВЦ

18.06.2012

23 юни в All-Russian Exhibition Center ще се проведе мащабното събитие "Маратон на здравеопазването 2012", инициирано от сърдечния хирург Лео Бокерия и Главен санитарен лекар на Русия Генадий Онишченко обещават, че тази година да се потопят в атмосферата на здравословен начин на живот ще могат да 10 000 млади хора от всички региони на страната.


В Русия, ново лекарство за лечение на рак на простатата

В России зарегистрирован новый препарат для лечения рака предстательной железы

10.04.2012

Федералната служба за надзор на здравето и социалното развитие регистрира Zitiga® (абиратерно ацетат) в Русия. Ново лекарство е показано за лечение на рак на простатата, устойчив на кастрация. Zitiga не само увеличава продължителността на живота на пациентите, но също така намалява синдрома на болката.


Ханти-Мансийск на форума "Здраве на нацията"

Ханты-Мансийск на форуме «Здоровье нации»

01.03.2012

Когато на форума "Здраве на нацията" се проведе в Москва, в централната изложбена зала "Манеж", проектът на Департамента по здравеопазването на автономната округа в Ханти-Мансийск беше широко представен сред други изложби.


Форумът VII "Здравето на нацията - основата за просперитета на Русия" приключи

Завершился VII форум «Здоровье нации — основа процветания России»

21.09.2011

От 15 септември до 17 септември в изложбения комплекс Manege се проведе Втори руски форум "Здравето на нацията - основата за просперитета на Русия".


VII Всички руски форум "Здравето на нацията - основата на просперитета на Русия"

24 января 2011 года прошло заседание Президиума Общероссийской общественной организации «Лига здоровья нации» и организационного комитета VII Всероссийского форума «Здоровье нации – основа процветания России».

08.02.2011

На 24 януари 2011 г. се проведе среща на Президиума на Всеруската обществена организация "Лигата на здравето на народа" и Организационния комитет на VII-те руско-форум "Здравето на нацията - основата за просперитет на Русия".


40 милиона nikotinozavisimyh граждани на Русия - геноцид на руския народ

Каждая третья пачка не имеет документов, подтверждающих качество и безопасность.

19.11.2010

Всеки трети пакет няма документи, потвърждаващи качеството и безопасността.

1

18 ноември - Международен ден на напускане

Россия может стать свободной от табака считают эксперты.

19.11.2010

Русия може да се освободи от тютюна, казват експерти.


Защо имаме нужда от превозвачи? Дайте евтина водка - и това е добре

В рамках VI Всероссийского форума «Здоровье нации – основа процветания России», который прошел в сентябре с.г. в Москве, прошел круглый стол «Безалкогольная Россия».

25.10.2010

В рамките на VI-те-Руски форум "Здравето на нацията - основата за просперитет на Русия", която се проведе през септември тази година. В Москва се проведе кръглата маса "Безалкохолна Русия", на която водещи руски експерти обсъдиха стратегията против алкохола, ефективността на мерките за намаляване на консумацията на алкохол и споделения практически опит в изпълнението на програми в тази област.

3