парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

новини

Конкурс за 15-та годишнина "Унции платина"

15-й юбилейный конкурс «Платиновая Унция»

06.03.2015

Юри Кристински, директор на Института за развитие на общественото здраве и председател на организационния комитет на конкурса "Платина Унче", е експерт по новогодишното издание на програмата "Farmvestnik-TV". Всички членове на експертния съвет се насърчават да гласуват за участниците в конкурса в писмен вид или на уебсайта uncia.ru. В единствената кандидатура за кандидатстване "Проект на годината" могат да участват проекти от търговска и социална сфера.


Пресконференция "Платина Унче 2014"

Пресс- конференция  «Платиновая унция 2014»

31/10/2014

Отвореното общо руско конкурс "Платина Унце" е основната награда на професионалистите от фармацевтичната индустрия вече 15 години. През април 2015 г. основното светско събитие на индустрията ще събере целия цвят на фармацевтичния пазар, тъй като "Унции платина" е конкурс, където те определят най-доброто, което се е случило във фармацевтичната индустрия през изминалата година. Тук са избрани най-добрите дистрибутори, производители, аптечни вериги, марки. Състезанието обаче не само обобщава резултатите от изминалата година, но и очертава бъдещите вектори на развитието на руския фармацевтичен пазар.


Всеруски форум "Здравето на нацията - основата на просперитета на Русия"

Всероссийский форум «Здоровье нации – основа процветания России»

25.06.2014

Общо руски форум "Здравето на нацията - основата на просперитета на Русия" От 18 юни до 20 юни в Москва се проведе VIII руски форум "Здравето на нацията - основата на просперитета на Русия". Тази година събитията на форума бяха посветени на обсъждането на Стратегията за междустранно сътрудничество в сферата на здравната защита на гражданите на Руската федерация.


Церемония по награждаването "Платина Унция 2013"

Платиновая унция 2013

04.23.2014

На 10 април тържествената церемония по награждаването на победителите в конкурса "Платина Унция 2013" се проведе в зала "ЕВРОПА", която определи най-доброто, което се случи на фармацевтичния пазар през изминалата година.


Карнавал в Измайлово

Масленица в Измайлово

04.03.2014

Ако мислите, че "Шевролет" просто яде палачинки, тогава вие сте дълбоко погрешни! Пистолети? И всички видове състезания за сръчност и умения? Смешни песни, които би трябвало да направят зимата веднъж завинаги? За това и много други неща ще научите, като разгледате историята за това как тази година празнуваха карнавала в Измайловски Кремъл.


Честване на живота

Праздник жизни

02.18.2014

На 2 февруари в Москва се проведе мащабно събитие за хора, които не се отказват от борбата с рака - "Празникът на живота". По време на конференцията се проведе конференция с участието на онколози, медицински психолози и адвокати.


Платина Унция 2013 г.

Платиновая унция 2013

23/12/2013

17 декември 2013 г. в хотел "Национално" се проведе пресконференция за стартирането на годишния конкурс за индустрията "Платина Унце". Какви нови номинации има конкурса? Каква е прогнозата за развитието на вътрешната фармацевтична индустрия? Отговори на тези и други въпроси в нашия доклад от сцената.


Здравето на населението е в основата на просперитета на държавите от Британската общност

Здоровье населения — основа процветания стран Содружества

09.06.2013

Кореспондентът на Pulse Plus подчертава втори междудържавен форум на държавите-членки на ОНД "Общественото здраве е основата на просперитета на държавите от Британската общност".


"Platinum Ounce 2012" - "Оскар" за фармацевти

«Платиновая унция 2012» — «Оскар» для фармацевтов

05.06.2013

18 април 2013 г. в Москва в банкетна зала "ЕВРОПА" се проведе тържествената церемония по награждаване на победителите в състезанието "Platinum Ounce 2012".


В Москва, XII Международния конгрес на алергистите

В Москве завершился XII Международный конгресс аллергологов

14.03.2013

От 11 до 13 март в Москва, в сградата на кметството, се проведе XII Международен конгрес "Модерни проблеми на имунологията, алергологията и имунофармакологията".


1 - 10 от 63
Начало | 1 2 3 4 5 | Краят