парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

Ирина Турчинская. Бъдете тънки на всички възрасти!

" ); wnd.document.close(); wnd.focus(); } Быть стройной реально

Ирина, добър следобед! В началото на интервюто ми, позволете ми да ви дам комплимент. Вие сте жив пример за това какво спортове помага на жена да изглежда красива, привлекателна и излъчваща енергия. Днес бихме искали да обсъдим с вас една много популярна и актуална тема за много жени - ефективни инструменти и методи за борба с наднорменото тегло. Ще ви бъдем благодарни, ако споделяте тайни и експертни съвети по този въпрос.

Ирина Турчинская, експерт по фитнес:

Моята твърда позиция е, че системната грешка на начина на живот, която доведе до излишък на килограми, също трябва систематично да се коригира. Не е разумно да се разчита на чудо в тази ситуация. Само вие можете да си помогнете. Прекомерна храна и бездействие (липса на движение) - това е, което се крие в източника на наднормено тегло. Естественият начин, без да се причинява допълнително увреждане на тялото, да се намали теглото, може да бъде само чрез интегриран подход. Необходимо е да се коригира определен набор от нарушения, причинени от наднорменото тегло - претоварена сърдечно-съдова система, отслабен имунитет, шлайфане на вътрешните органи, нарушаване на хормоналната система, повишено натоварване на ставите, обвързани, слабо действащи мускули и, разбира се, емоционално отхвърляне и неприязън към Собствено тяло.

Ирина, но може ли да ни кажете по-конкретно каква е същността на един систематичен и интегриран подход?

Ирина Турчинская, експерт по фитнес:

Быть стройной реально През 2013 г. германската компания FARMAPLANT ме покани да се присъединя към екипа на разработчиците на линията за продукти за отслабване Modelform. Те се интересуваха от моя практически опит за ефективно намаляване на теглото и моделиране на фигури въз основа на използването на различни растителни компоненти в комбинация с физически натоварвания, въз основа на резултатите на моите клиенти. Внимателно изучавайки причините за натрупването на тегло и последиците от него за организма, както и сортирането на вариантите на комбинации от различни естествени съставки за подготовката на формовия модел, създадохме не само капсули за отслабване, но и цяла философия на хармония "18/30/40", състояща се от три допълващи елемента , Всеки от които е адаптиран към характеристиките на женското тяло при различни възрасти. Основните инструменти на нашата философия, която всъщност е въплъщение на интегриран подход за отслабване, са инструментите за загуба на тегло за Модел, тренировъчната система "Възраст 3", разработена от мен, и системата за хранене "Ages", създадена от друг член на нашия екип - Белоусов.

Каква е уникалността на тренировъчната система "3-годишна възраст"?

Ирина Турчинская, експерт по фитнес:

Разработването на тренировъчна система "3 AGE", която има зад себе си двадесет и пет годишен опит в собствените си тренировъчни и треньорски дейности, взех предвид всички възрастови характеристики и промени в женското тяло. Уникалността на комплекса е гъвкавостта на начините на изпълнение - от прости до сложни, включително мускулите на цялото тяло в работата, увеличаване на координацията, еластичност на сухожилията. Постоянно се изправят пред страха от набор от мускулни маси и знаят колко е важно да защитават, но в същото време постепенно укрепват връзките и връзките, разработих за всяка възраст два вида натоварване - динамичен и статичен режим на работа. Системата за тренировки "3-годишна възраст" се предлага за всяка жена у дома, тя се състои от три комплекса за жени от съответната възраст: 18+, 30+, 40+.

Кога да правите упражненията правилно: преди или след хранене?

Ирина Турчинская, експерт по фитнес:

Системата за обучение "Z Age" може да се направи непосредствено преди закуска, обяд или вечеря, или 1,5 часа след всяко хранене.

Лично аз винаги се интересувах от въпроса - мога ли да пия вода и колко по време на обучението?

Ирина Турчинская, експерт по фитнес:

Быть стройной реально Ако говорим за системата за тренировка "3 века", тогава те се извършват без прекъсване в продължение на 20-30 минути и не е необходимо да се пие вода едновременно. Ако тренирате час и половина във фитнес залата, танци или велосипеди, изпийте най-добре водата с малки глътки и ако е необходимо. Организмът е много деликатен и сложен механизъм, той няма да позволи сериозна дехидратация по време на тренировка и ще ви даде сигнал под формата на силна жажда. Пийте много, специално и по график в обучението е напълно ненужно. По-добре е да наблюдавате правилния режим на водата през деня и това е 200 ml вода сутрин, веднага след пробуждането и още 1,5-2 литра през деня.

Ирина, ти ме вдъхнови с твоя оптимизъм и почти готов съм да започна да използвам Modelform и да прилагам комплекса си от упражнения, но никога не съм правил спорт, ще ми е трудно да го изпълня?

Ирина Турчинская, експерт по фитнес:

Всички упражнения, които препоръчвам, съвпадат с физиологията и биомеханиката на тялото. Те са прости и безопасни за мускулите и ставите. Никога не е твърде късно да научите ново умение, ако започнете от прости до сложни. Друг плюс на тези упражнения е, че те се извършват с теглото на собственото си тяло и затова са за вас възможно най-естествени и товарът може лесно да бъде променян или увеличаван само чрез промяна на броя на повторенията. Призовавам ви към дисциплина и последователност - само за да получите честен и незаменим резултат. Липсата на спорт в предишния ти живот за мен е голяма болка и се радвам, че избирате пътя на не мързел и хиподинамика, а здраве и енергия.

И последният въпрос - много жени се страхуват от загуба на тегло, че ще има проблеми с кожата и ще виси, как може да се избегне това?

Ирина Турчинская, експерт по фитнес:

Най-ефективният начин за контролиране на изтъняването на кожата е, разбира се, физическа активност - редовно и разнообразно обучение за основните мускулни групи. Друг ефективен начин е контрастен душ. Като сутрин душ, направете най-малко три пъти рязък преход от студена вода към гореща. Вечер си струва да вземете контрастен душ най-малко един час преди лягане, тъй като има подчертан ободряващ ефект. Въведете за себе си правилото на всекидневния контрастен душ, използвайте стягащи кремове, упражнявайте редовно - и кожата ви винаги ще бъде гладка и еластична!

Ирина, благодаря ти за интервюто! Пожелавам ви най-доброто и много нови интересни проекти!

Ирина Турчинская, експерт по фитнес:

Благодаря ви! И аз желая всички жени да изпълняват мечтите си, че са тънки и щастливи!

Гласове: 67, рейтинг: 4.64
Материали на здравните центрове
Восстановление после инсульта
Инсульт: что делать и чего ждать?
Если болеет ребенок...
Как защититься от гриппа и простуды?
Коментари
Трябва да влезете, за да добавите коментари.
Разрешение | регистрация