парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

Тангото е танцът на чувствеността

" ); wnd.document.close(); wnd.focus(); } танго женщины

Танго - за една жена и един човек, две горещи, бързи темпове, страстни, любовни един за друг с лудост ... Изглежда, че са взаимно свързани, непрекъснато се стремят към освобождение, но привличането е неустоимо. Той се стреми да го подчинява на себе си, тя силно се съпротивлява, после напълно губи волята си в ръцете си. Това е история за среща и раздяла, за всички етапи на човешките взаимоотношения, очакване, нежност, страст. Бял нерв, плашеща откровеност на ръба на разрешеното и незабравимо завладяващо зрелище. Това е най-разпространената идея за танго сред хора, които не са наистина замесени в този вид танцово изкуство. Всъщност този танц е много по-тънък, по-дълбок и по-гъвкав, отколкото изглежда отвън.

танго женщины, чувственность Танго се появява в края на XIX век в кварталите на Буенос Айрес , сред емигрантите. Версии от неговия произход са много, един от тях е: танц-дуел , чисто мъжка окупация, жени не танцуват. Напротив, горещата мачо доказала превъзходството си над всички съперници в танца на привлечената жена. В крайна сметка танцът станал чифт, излезе от бедняшките квартали на първо място в ресторанти, кабарета и кафене, след това се преместил в залите на задържаната стара дама на Европа, където бил посрещнат с взрив, и накрая стана един от най-известните и популярни танцови дисциплини в света. Ще има желание да се научи как да танцува - и винаги има възможност: в Русия и в света има много училища, които предлагат услугите си на всички. Защо е смислено да предпочитате самата практика на тангото и как да изберете танцово училище, разговаряхме със Сергей Мага, учителка на аржентинско танго в училището "Тангомагия"

- Сергей, кажи ми, защо избрахте танго в собственото си време?

танго женщины, музыка - Първо , заради красивата музика, която намери в мен отговор. Искаше да танцува и да танцува под нея. И второ , тангото е не само красиво, но и много интересно. Това е така нареченият социален танц - взаимодействаш с много различни партньори, интуитивно търсиш подход към всеки от тях, изграждаш връзки в танца ... Това е постоянна импровизация и това е много вълнуващо.

- Значи това е тайната на настоящата популярност на тангото?

- Популярността на тангото се увеличава повече от десет години, което не може да се радва. Сега говоря не само като учител по танци, но и като човек, който се опитва да води здравословен начин на живот. Хората започват да мислят не само за това как да прекарват свободното си време на масата - те искат да се движат, чувстват такава нужда. И това е добре.

- Между хората, които избират тангото като хоби, има ли нещо общо?

- Според моя опит мога да кажа, че те са разделени на няколко конкретни групи. Доста често бившите танцьори в балната зала идват при нас, които вече са завършили кариерата си, но чувстват, че спешно трябва да продължат да се движат, танцуват, липсват тези усещания ... Има хора, които по принцип не им пука какво правят, обикновено идват За компанията се забавят или не се забавят, но все пак изборът им се дължи на случайността: ако само къщата не седи ... Все пак тангото не е кутия, в която можеш да дойдеш няколко пъти на главата и да загубиш желанието да продължиш да се показваш там (смее се) ). Но много хора започват да практикуват танго по същата причина, поради която съм го направил в моето време - те харесват музиката, те са близо до естетиката на танца, възможност да се изразяват така, да се отворят, да освободят емоции, да намерят нещо скрито в себе си ...

Няма гласове
Коментари
Трябва да влезете, за да добавите коментари.
Разрешение | регистрация