парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

Те казват това

Честит по график

Счастлив по графику

04.05.2010

Щастието е, когато се разбереш, и дори когато искаш да работиш сутрин и вечер от работа. Всички го чухме. Малко хора са готови да спорят с това. Но може ли да се измери щастието? И ако можете, тогава какво? Докато американците измерват щастието в грамове, например финландците и датчаните просто живеят и се наслаждават на живота ...


Beat не може да бъде обяснено

Побить нельзя объяснить

04.05.2010

Докато британски учени твърдят, че физическото наказание прави децата по-глупави, властите в Обединените арабски емирства например осигуряват на арабските мъже, че пръчките могат да помогнат на техните съпруги "да оценят адекватно ситуацията" и да избегнат развода.


"La-la-la, zh-ju-ju ... Тайно за целия свят, какво се е случило, ще кажа"

«Ля-ля-ля, жу-жу-жу... По секрету всему свету, что случилось, расскажу»

04.05.2010

Наскоро група учени от университета в Мичиган стигна до извода, че обсъждането на слухове и предаването на клюки има много положителен ефект върху здравето на жените. Както се оказа, това е чудесна антистресова терапия, която подкрепя психичното здраве и укрепва имунитета.


Оркестър на световната мъдрост

Если бы мы все могли учитывать весь опыт предыдущих поколений, то, наверное, жизнь не была бы борьбой и не плодила бы «выносливых верблюдов» в таком количестве. Но этого не происходит. Отчего же?

04.05.2010

Ако всички бихме могли да вземем предвид целия опит от предишни поколения, тогава вероятно животът няма да бъде борба и няма да произведе "твърди камили" в такова количество. Но това не се случва. Защо тогава?


Рекламни митове: как печелят пари от страх?

Рекламные мифы: как зарабатывают деньги на испуге?

04.05.2010

Реклама, макар и досадно, но се установява в мозъка и ви кара да купите необходимия продукт. И ако кажат, че това чудо "укрепва имунитета", ще го изядем с килограми ...


221 - 225 от 225
Начало | 19 20 21 22 23 | Краят