парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

Те казват това

Дали холестеролът е норма на живота?

холестерин норма

07.07.2014

Те казват, че холестеролът е норма на нашия живот, тъжен, както звучи. Но всъщност холестеролът е толкова опасен, както казват за него? Последните проучвания на Университета на Тексас, например, показват, че "лошият" холестерол е много необходим за всички мускулни тъкани в организма.


Борелиоза, пренасяна от кърлежи: симптоми, лечение, превенция

клещевой боррелиоз: симптомы

06.30.2014

Какво е различно от кърлежите, причинени от кърлежи, причинени от кърлежи? Симптомите на това? Съвременни методи на лечение? Тези и други въпроси отговарят от лекар с богат опит в работата на Лидия Алексеева Леонтиева.


Импланти от зъби - пробив в стоматологията?

импланты зубов

06.23.2014

Днес много хора мечтаят да си сложат импланти от зъби. Безопасно ли е? И кои са по-добре да избирате? Тези и други важни въпроси помолихме да отговорим на професионалния стоматолог Джулия Сергеевна Салина.


Как да се подготвите за операцията и не губете сърце

как подготовиться к операции

06.16.2014

Как да се подготвим за операцията? Как да не загубите себе си, когато сте в болница със сериозна диагноза? Просто се бийте за себе си, за вашето здраве до пълно възстановяване!


Рак на шийката на матката: признаци за ранна диагностика

рак шейки матки признаки

06.09.2014

Какво представлява ракът на маточната шийка? Знаци от него? Ефективно лечение за днес? Тези и други, не по-малко важни въпроси, попитахме опитен лекаря акушер-гинеколог - Надежда Николаевна Жигалова.


Оптимизирате ли вашите деца?

делать ли прививки детям

02.06.2014

Оптимизирате ли вашите деца? В кои случаи отказването от тях е просто опасно за здравето на децата? Тези и други актуални въпроси по тази тема помолихме опитен детски лекар - Елена Анатолиевна Конполева.


Имате ли нужда от диета за всеки?

нужны ли диеты

26.05.2014

Имате ли нужда от диети за всички или само за тези, които страдат от някакви заболявания? Може ли здравословна диета да замени диетата? Тези и други въпроси по тази тема, попитахме лекаря, който се занимава с диетология, - Мария Олегона Голофастова.


Атаки на паника: значението на симптомите е важно

панические атаки: симптомы

20.05.2014

Какви са паничните атаки? Симптомите от тях? Методи на терапия? По тези и други въпроси на такава горяща тема бяхме помолени да отговорим на лекаря на ултра-класа - Игор Александрович Фролов.


Изпотяване: причини и последици

повышенная потливость причины

05.12.2014

Какво е повишено потене? Причините за това? Методи на лечение? Всички тези въпроси попитахме квалифициран специалист в тази област - дерматолог-лекар Алексей Владимирович Зайцев.


Матрак - тайната на здравия сън

Матрац — секрет здорового сна

05.12.2014

В един сън един човек прекарва една четвърт от живота си. Много? Но природата нареди това, давайки на хората голяма полза за възстановяването на тяхната енергия - една мечта. Как ще бъде дълбок и спокоен, зависи от здравето, благосъстоянието, външния вид, ефективността и настроението.


31 - 40 от общо 225
Начало | 2 3 4 5 6 | Краят