парола
Отказ
Забравена парола? Регистрационен формуляр
Зареждане ...

Те казват това

Емфизем на белите дробове: симптоми и лечение

эмфизема легких симптомы

05.05.2014

Какво стои зад диагнозата емфизем? Симптоми, които трябва да бъдат причина за търсенето на медицинска помощ? По тези и други въпроси по темата бяхме помолени да отговорим на терапевт Елвира Ибрагимовна Касимов.


Кавитация: отзиви от първа ръка

кавитация отзывы

04.28.2014

Какво представлява кавитацията? Прегледите за тази техника в интернет не са еднакви. Ето защо решихме да организираме всички точки над мен заедно с пластичния хирург Николай Николаевич Сиделников.


Могат ли децата да гледат телевизия?

можно ли детям смотреть телевизор

21.04.2014

Могат ли децата да гледат телевизия? Въпросът изобщо не е реторичен. Според последните данни на американските учени, гледането на телевизия оказва негативно влияние върху детския сън: всеки допълнителен час на гледане на телевизия намалява съня на бебето с около 7 минути. В тази връзка лекарите препоръчват да не се поставя телевизора в стаята, където детето спи. И това, уви, не е единственият минус от "сините екрани" за деца днес ...


Лечение чрез терапия с ударна вълна: нова в медицината

лечение ударно-волновой терапией

04/13/2014

Кой се лекува с терапия с ударна вълна? Каква е същността на този метод? Също какво от него е необходимо да очакваме от пациента? Тези и други въпроси решихме да попитаме ултразвуков специалист - лекар от първа класа Максим Сергеевич Чеканов.


Биорезонансна терапия: отзивите вдъхновяват надеждата

биорезонансная терапия отзывы

04.08.2014

Какво представлява биорезонансната терапия? Обратното за този метод на лечение е изключително противоречиво. Затова ви предлагаме информация "от първа ръка" - интервю с професионалист във вашата област, лекар-физиотерапевт Анна Анастасовна Бошян.


Ползите от глад ... много преувеличени?

польза голодания

03.30.2014

Предимствата на глада: Добре ли е за здравето на гладно или вредно? Мненията на учените по този въпрос са изключително противоречиви.


Продукти, които насърчават загуба на тегло

Продукты, способствующие похудению

24.03.2014

За да отслабнете, някой използва продукти, които насърчават загуба на тегло и някой - следва новите открития на учените. Така че група от специалисти от университета в Талин направи сензационно откритие: жените, които са в щастлива връзка, се грижат по-малко за собствената си тежест, дори и да не са идеални. Но какво ще кажете за останалите "маси", които не са толкова щастливи в брака? Наистина ли се изчерпвате с различни диети? ..


Основни методи на кинезиологията

методы кинезиологии

03.17.2014

Какви са основните методи на кинезиология? Откъде дойде наскоро тази популярна наука? На тези и други актуални въпроси по темата ни помолихме да отговорим на признат специалист в своята област - лекар-кинезиолог Полина Семеновна Киселева.


Как да се грижим за косата?

Как лечить волосы?

03.10.2014

Как да се грижим за косата? Какъв лекар трябва да се справи с този проблем? Как да се грижим за косата и скалпа? Тези въпроси попитахме квалифициран специалист в своята област - лекар-дермаконевролог, козметолог-лекар, преминали тренировка в областта на трихологията - Вишкова Елена Виталива.


Любовта е болест: научен подход

любовь это болезнь

03.03.2014

Вярно ли е, че любовта е болест? Не само писателите и философите поставят този вечен въпрос, но и учени.

1

41 - 50 от 225
Начало | 3 4 5 6 7 | Краят